One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
BRITs Awards egyveleg

Volt lehetőségem élőben végignézni, és percre pontosan tolmácsolni az oldal Facebook oldalán a díjátadót, most viszont összeírom a történéseket azoknak is, akik esetleg nem tudtak velünk tartani az este.

A vörös szőnyeg már hat órakor megnyílt, azonban nem volt tolongás, talán pont ezért jelent meg Liam és Louis fél hét környékén. Sokan reménykedtek benne, hogy mivel Harry is Londonban tartózkodik és pletykák szerint Niall is, az egész bandát látni lehet majd, azonban csalódás érte a rajongótábort, csak LiLo tisztelt meg bennünket jelenlétükkel, valószínűleg azért, hogy átadhassák az Év Női Előadója díjat a nyertesnek, aki nem mellesleg Adele volt.

Louis és Liam is nagyon jó kedvükben voltak, Louist ennyire boldognak régóta nem láttuk, aminek kifejezetten örültem, miközben néztem az élő közvetítést. Olyannyira felszabadult, hogy képes volt bemutatni társának a lesifotósok szeme láttára, aki csak jót derült a dolgon, illetve gondoskodott arról, hogy Liam egyik mellbimbója is érezze, milyen a szeretet.

A képek után jöhettek az interjúk, többek között szóba került a szünet is, azonban most fordult a kocka – a fiúk emlegették fel a dolgot. Louis most először mesélt boldogan a kisfiáról, elmondta például, hogy egy kicsit nehéz neki Londonban lenni, mert ez az első alkalom, hogy ilyen messze van Freddietől, de igyekszik majd ellazulni. Kijelentette továbbá, hogy imád apa lenni és gyermekét is szívből szereti. Liam még mindig furcsának érzi a szünetet, hiszen semmi dolga sincs, ennek ellenére élvezi a semmittevést. Kipróbálták egy applikáció segítségével, milyen arcot cserélni, és az is kiderült, hogy Tomlinson reménykedik abban, hogy a pici Tommo első szava az apa lesz.

Miután mindenki helyet foglalt, nyolckor megkezdődött a díjátadó. Louis mellett édesanyja, Jay, és barátja, Oli is helyet kapott, de természetesen az asztaluknál Liam is elfoglalta méltó helyét. Érdekesség, hogy Danielle Peazer is ott volt, de nem Liamék asztalánál.

Habár a Legjobb Banda díjat nem nyertük meg, a Coldplay megemlítette beszédében a bandát, köztük Zaynt is. Megköszönték, hogy a múltkor helyettük vették át a díjat és elmondták, mennyire rendesnek tartják a srácokat. Az idegesség odáig fajult, hogy Louist kifelejtették egyszer a banda tagjainak felsorolásakor, magukat pedig a One Directionnek hívták.

David Bowie megemlékezése következett, a zenés legenda nem rég vesztette életét. A Pop zene ikonjának szavazták meg az emberek, régi barátja vette át a díjat, aki hosszas beszédet tartott az énekesről. Régi történetekkel és szomorú búcsúztatással még Louis Tomlinson szeméből is könnyeket csikart ki, a beszéd után pedig állva tapsoltak – nem csak a színpadon álló férfi – de David tiszteletére is.

Az este fénypontjaként a banda megnyerte az Év videoklipje díjat a DMD kisfilmjével, Liam és Louis szoros ölelés után ugráltak fel a színpadra a díjért.

Hihetetlen. Időről-időre újra megmutatjátok, nincs kétség afelől, hogy ti vagytok a legjobb rajongók a földön! … – kezdte Louis a beszédét.

Liam megköszönte a banda másik két tagjának, a menedzsmentjüknek, igen, a Modest!-nek is a sok támogatást, a rajongóikat természetesen nem hagyhatták ki a sorból. A díj átvétele után a színfalak mögött további interjúk és kamerák várták a fiúkat pár fotózkodásra. Harry az instagrammon át köszönte meg egyből a támogatást egy képpel, Niall pedig az időeltolódás miatt (még mindig Ázsiában van) csak ma reggel tudta elmondani, mennyire is hálás.

A díjátadó után Louis a Little Mix társaságában ment az after partira, Liam pedig valószínűleg haza ment.

Az interjúkat később hozom magyar felirattal, addig felirat nélkül megtekinthetitek itt.

Cb_2PPaUkAA6B-b.jpg CcDfjyNUUAAoNdF.jpg CcBj1ifUEAAHx6b.jpg Cb_3VVwUMAEmHeK.jpg CcEQV8EW0AEmGpS.jpg

Galéria linkek

» Miscellaneous / Egyéb > Rajongókkal > 2016 > Február 24 – Louis és Liam rajongókkal a Brit Díjátadón, London
» Appearances / Megjelenések > 2016 > Február 24 – Louis és Liam a Brit Díjátadón, London
» Appearances / Megjelenések > 2016 > Február 24 – Louis a Brit Díjátadó afterpartiján, London
» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Február 24 – Louis és a Little Mix elhagyja a Brit díjátadót, London

Videók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük