One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
BRITTs Awards

A hetek óta várt esemény ma este végre bekövetkezik, a BRITTs Díjátadó ma este kilenckor veszi kezdetét, de nyolckor már a sztárok elözönlik a vörös szőnyeget. A díjátadó nekünk nem csak azért érdekes, mert a fiúk két kategóriában is esélyesek, hanem azért is, mert 2016-ban ez lesz az első, hogy ismét együtt látjuk a srácokat – igen, ők is meg fognak jelenni.

Liam a mai napot edzéssel töltötte, tegnap viszont meglátogatta Ellie-t, a srácok stylistját, hogy felpróbálja a ruháját, amit ma fog viselni. Harry-t az utcán látták a rajongók a mai nap folyamán délelőtt és képeket is készítettek vele, Louis pedig az O2 arénát látogatta meg, mielőtt el nem kezdett volna készülődni. Találgatások szerint Danielle Campbell is Londonban van, kérdés, hogy vajon az énekes oldalán megjelenik-e majd a díjátadón, avagy sem.

Niall Ázsiából utazott vissza Londonba a nagy eseményre, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a srácok ezt a díjátadót szeretik a legjobban és minden évben megjelennek rajta – különösen, hogy egy ilyen eseményen kapták meg első díjukat 2012-ben.

FIGYELEM! AZ OLDAL KÉRDEZZ-FELELEK OLDALA BEKREPÁLT, ÁTKÖLTÖZTÜNK ASK.FM-RE!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS (SHOW) // ÉLŐ VÖRÖS SZŐNYEG // KÉPEK // ASK.FM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük