One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Buffalo

A koncerten és a színfalak mögött is nagy szórakozás ment a fiúk részéről, Niall Steveoval hülyéskedett, amíg el nem kezdődött a nagy műsor.

Nagy lufi-formájú bálnát fújtak fel a szájukkal, tipikus kétkerekűn utaztak, és még sorolhatnánk mennyit hülyültek Steveo és Niall a színfalak mögött. Majd mikor eljött az idő, Niall visszatért a csapathoz, ahol a rajongókkal folytatták tovább a mulatságot – nevettek, mosolyogtak, mindenki jó kedvében volt. Olyannyira, hogy a koncert után Louis megállt néhány rajongónál, hogy képeket készíthessenek!

…És aztán mondta, hogy kér egy Bacon Burgert, majd kértem tőle egy ölelést, és megkérdezte, hogy szeretnék-e egy fényképet, de a testőre kijelentette, hogy nem lehet, Ő meg csak annyit mondott, hogy engedje meg neki, majd elvette a telefonom, és azt mondta: “Majd én megcsinálom a képet, te reszketsz, szerelmem!” !!! – emlékezett vissza az egyik rajongó.

De maga a koncert sem volt semmi – Harry a tegnapi nap szivárvány-zászlóval táncolt, és Niall is jobban kivette a részét a koncerten. Mindenki remekül mulatott, azonban az iskola miatt sok kép és videó még nem került elő, hiszen a rajongók nem posztolták ki őket.

Jelenleg 21 db kép tekinthető meg a koncertről a galériában, amik jó minőségűek, illetve 12 db a színfalak mögötti időről, amit a fiúk a rajongókkal töltöttek.

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 3 – RALPH WILSON STADIUM, BUFFALO, USA
» MISCELLANEOUS / EGYÉB > RAJONGÓKKAL > 2015 > SZEPTEMBER 3 – RALPH WILSON STADIUM, BUFFALO, BACKSTAGE

Videók


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük