One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Capital FM interjú

A One Direction tegnap adott interjút a Capital FM-nek az OTRA turné első londoni állomásának színfalai mögött, ami a 1D in 1 minute nevet kapta!Az interjú a 1D in 1 minute névre lett keresztelve, vagyis a fiúk egy percben válaszoltak pár kérdésre. Az első Harryhez szólt, és a válasz is felemelő volt, nem csak a kérdés. Míg a többiek nevettek már a kérdés hallatán is, Harry csak egy kis mosolyt engedett meg magának.

Riporter: “Ha a testvéred randizna valakivel a bandából, ki lenne az?”
Harry: “Ilyen nincs. Nem engedélyezett neki a randizás!”

Fel lett téve az a kérdés is, hogy ha James Bond filmben szerepelnének a fiúk, ki lenne James, mire Niall egyből rávágta, hogy Ő. Persze a többieknek egyből bele kellett szólniuk a dologba, és ahelyett, hogy ellenezték volna a dolgot, elképzelték Bon-Bont (ahogy Louis nevezte) sántítva, hiszen Niallnek most vannak gondjai a járással. Emellett választania kellett, hogy Katy Perry vagy Taylor Swift számára a jobb nő, és nem kellett sokat agyalnia, hogy azt mondja, KP. (Lou pedig megjegyezte, hogy jó választás!)

Kiderült az is, hogy most Niall a leglustább a bandában, tegnapelőtt 14 órán át húzta a lóbőrt, és az is, hogy a szünet alatt a nagy fiús ünnepekkor tuti biztos összeülnek majd. Napvilágot látott az a tény is, hogy Niall a hip-hop iránt érdeklődik, de nem tervez saját lemezt kiadni ebben a műfajban. Az interjú végére pedig megkapta az “ír James Bond Rap Sztár” jelzőt!
Liam is kacérkodott a gondolattal az interjú során, hogy a politika terén is kipróbálná magát, kétség kívül imádnák őt a miniszterelnöki székben!
Az interjú második felében megmutatták a fiúknak a Little Mix legújabb dalát, a srácoknak pedig annyira tetszett a Love Me Like You, hogy táncra perdültek. Niall azt is mondta, hogy a Black Magic is belopta magát a szívébe, nem csak LMLY.

Szóba került a szünetre tervezett projektek is, Louis az X-faktorban lesz majd látható, Niall elmondta, hogy a golfnak szenteli majd az idejét, de reméli, hogy jövő ilyenkor ismét turnézik majd, Harry pedig megcáfolta a pletykákat, hogy Hollywoodba menne színészkedni, a turné és az új album miatt nem tervezett semmi ilyesmit a szünetre.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük