One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Carpool Karaoke

Felkerült a YouTube-ra a sokak által már nagyon várt Carpool Karaoke a One Directionnel. A srácok több dalt is énekelnek, klipet forgatnak a No control című dalukhoz, klasszikus fiúbandává válnak, így összeöltöznek és koreográfiát tanulnak és persze beszélgetnek Jamesszel.

Mint már sokan tudjátok, James Corden és a srácok kapcsolata legendásan jó, hisz már évek óta ismerik egymást és nagy valószínűséggel ő a kedvencük az újságírók és riporterek között.

Ami történt a kisfilm során:

  • Louis elmesélte, hogy egyszer kiírta Twitterre, nincs tej nála így nem tud teát készíteni, és rá öt perce egy ötven év körüli nő csöngetett, hogy meghozta a tejet!
  • James megkérdezte, hogy kell-e valakinek pisilnie, és Harry aranyosan feltette a kezét, mire James közölte, hogy ki kell bírnia. Ez közvetlen a karaoke kezdete után történt.
  • A Best Song Ever éneklésekor James kiénekelte Zayn magas hangját, így a fiúk hagyták, hogy a végén csak a műsorvezetőé legyen a reflektorfény
  • Niall a Carpool videóban választania kellett, hogy Selena Gomez, Demi Lovato és Tina Fey közül kivel töltene együtt egy (CSAK EGY) éjszakát, kit venne el és kivel élné le élete összes percét úgy, hogy sosem fekszik le vele. Niall válaszai a következők voltak: Egy éjszakás kaland – Tina Fey, Házasság – Selena Gomez, Életen át tartó lógás – Demi Lovato
  • Liam elmondta a Carpool Karaokéban, hogy egy kicsit ijesztő neki, hogy most nem lépnek fel egy ideig, de boldog, és a szülei hozzá költöznek egy kis időre, szóval Londonban marad.

Íme a videó, remélem élvezitek: 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük