One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Celeb parfümök

A Billboard összeszedte a legnépszerűbb celeb-illatokat, a listán pedig a One Direction is szerepel parfümjeikkel – rengeteg női híresség között!

A Billboard mindig is szeretett listát készíteni dolgokról, most a parfümökre tért rá. Összeszedte, hogy az utóbbi években mely hírességek készítettek parfümöt és mennyi bevételt szereztek vele. A listán a One Direction is szerepel, ami azért is érdekes, mert ők az egyetlen férfi nemet képviselő sztárok.

Britney Spears 11 éves drogériában végzett munkássága alatt 18 illatot hozott össze, ami 55.4 millió dollár bevételt hozott. Második helyezett Jennifer Lopez, 25 illattal a 13 év alatt, 48.8 millió dollár pénzösszeggel. A dobogó harmadik helyét Taylor Swift szerezte meg, neki 5 parfüm köthető a nevéhez az 5 év alatt, és 18.4 millió dollárral gazdagodott velük. Negyedik helyezett Celine Dion, 12 év alatt 16 illatot adott ki és 16.4 millió dollár bevételt hoztak a parfümök.

Ötödik helyet foglal el az említett férfi nemet képviselő banda, a One Direction, 3 év alatt 4 parfümöt adtak ki és 6.2 millió dollár volt nekik a jutalom az illatokért. De ez még bővülhet, hiszen legújabb parfümük, a Between Us, még nem jelent meg világszerte, Svédországban például ma jelent meg a parfüm, Thaiföldön viszont csak Novemberben lesz a boltok polcain. Magyarországon Októberben lesz elérhető az illat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük