One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Chicago

Tegnap újabb koncertet adtak a fiúk Chicago városában, Harry pedig megint nem volt toppon  – vagy lehet, hogy pont most a legfelszabadultabb?

Harry úgy tűnik túl sokat pihent a 10 napos szünete alatt, most zsinórban háromszor mutatja meg, hogy nem ott jár az esze, ahol kellene neki. Torontóban elesett, tegnap pedig a színfalak mögött ehetett valami bolondgombát. De az is lehet, hogy csak túlontúl jól szórakozott, és nála ilyen egy felszabadult parti.

Ki rajong a medvékért? Ha teheted gyorsan találd meg a legközelebbi utat a kijárathoz!” – mondta Harry a közönségnek tök komolyan, amit egyébként csak egy árva viccnek szánt az énekes.

De ne feledkezzünk meg a 10 éves kislányról sem, Alissáról, akit Harry tegnap este felköszöntött. Elénekelte neki az ilyenkor szokott dalt, pózolt egyet a móka kedvéért és elmondta a lánynak, hogy lassan költözhet el otthonról, hiszen hamar eltelik az a 10 év, jön a 20, és mire észbe kap már gyerekei vannak.

De itt nem merült ki Harry érdekességeinek listája. Összetévesztette az üvegét a mikrofonjával és teljes beleéléssel kezdett a műanyag palackba énekelni, majd rájött, hogy nem hallja magát és röhögésbe kezdett. Pizzázott, egy 50 évest pedig lefiatalította 26-ra, mikor meglátta a szülinapos tábláját.

De azért a többiek sem panaszkodhatnak, Louis például tegnap sikeresen elkapott egy játékbabát, majd mikor realizálta, hogy mit fog a kezében, ijedten visszadobta a közönségnek. Hmm, lehet, hogy mégis csak retteg kicsit a gyerektől?

Liam csirkekalapban volt és ismét harcolt Louisval, Niall pedig most kivételesen a legkomolyabb ember lett a bandában.

És hogy fokozzam a tegnapi jókedvet, a fiúk megosztottak pár – a színfalak mögött készült – félmeztelen képet is a megszokott rajongói és koncert képek mellett.

   

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > AUGUSZTUS 23 – SOLIDER FIELD, CHICAGO, USA
» MISCELLANEOUS / EGYÉB > RAJONGÓKKAL > 2015 > AUGUSZTUS 23 – SOLIDER FIELD, CHICAGO, BAKCSTAGE

Videók
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük