One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Cleveland

Tegnap a fiúk visszatértek Ohioba, hogy Clevelandben nagy bulit csapjanak, és nem mondom, hogy nem sikerült nekik ezt a célt elérni, még Harry is aktívabb volt a szórakozás terén.

Tegnap este ismételten színpadra álltak a fiúk, és a megszokott LiLo harcok és Niall-szólók és ugrások mellett Harry is bekapcsolódott a szórakoztatásba. Mostanában nem nagyon mutatott érdeklődést az ilyesfajta mulatságok iránt, tegnap viszont nem csak, hogy belekerült a LiLo párbajba, de még vissza is támadt az ellenfeleire. Természetesen nem hagyhatta ki a kedvenc focicsapata promotálását sem, és egy rajongót is megkérdezett arról, hogy miért jó napszemüvegben lenni este. Értetlen feje után pedig mindenki csak nevetni tudott. Sőt, egy éppen mellett igazító lányt is kiszemelt magának, akit boldogan parodizált ki a színpadon.

Liam fejére egy sárga és rózsaszín színekben pompázó napszemüveg, valamint krém került, és felevenítette a szép X-faktoros napokat is, mikor Harry rosszabb táncos volt, mint most.

Louis önmagát adta, mint mindig, például műkígyót rakott Liam vállára Little Things közben, Niallel pedig kibeszélték és viccet csináltak Liam kabátjából. Annyit nevettek tegnap a fiúk, hogy alig tudtak énekelni – pont, mint a régi szép időkben.

Holnap pedig Liam betölti 22. életévét, emellett pedig Detroidban fognak fellépni.

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > AUGUSZTUS 27 – FIRSTENERGY STADIUM, CLEVELAND, USA

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük