One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Danielle Peazer nem lepődött meg

A 28 éves táncosnő egy korábban adott interjújában elmondta, egyáltalán nem lepte meg és nem tartja furcsának, hogy ex-barátja, Liam Payne egy nála 10 évvel idősebb nővel randizik. Csak a MailOnline számára mesélt akkori kapcsolatáról.

Mikor Danielle és Liam találkoztak, Dani 22, Liam pedig 16 éves volt, mindketten az X-faktorban voltak – Peazer táncosnőként dolgozott a műsorban. Danielle elárulta, nagyon nyugtalan volt a korkülönbség miatt, azonban így is két évet voltak egymás mellett.

A szakítás után is jóban maradtak, Peazer pedig örül annak, hogy Liam ismét rátalált a boldogságra és egyáltalán nem sokkolta a hír, hogy kivel jött össze. Az okot is elárulta – egyszerűen tudja, hogy a korkülönbség nem nagyon számít.

A szerelem az szerelem. A boldogság az boldogság. Egyszerűen csak azt akarod, hogy az emberek boldogok legyenek. Mindketten annak tűnnek, nyilván nem ismerem Cherylt, de örülök a kapcsolatuknak. – mondta – Nem voltam megdöbbenve, mikor kiderült mert mindketten ugyanabban az iparágban dolgoznak. Talán ha Teresa May-vel jönne össze azt mondanám, Azta!, akkor lesokkolnék. Öt évvel idősebb vagyok nála, szóval tudom, hogy valószínűleg Liamben van egy ilyen korkülönbség-dolog. Mármint, nézz csak Cherylre, még én is randiznék vele! 

Jóban vagyunk. Éli az életét és szerintem bámulatosan teszi a dolgát, bármibe is kezd bele. Tisztában van azzal, mi történik az életemben és azt mondta büszke rám és jó, hogy közel négy év után még mindig támogatjuk a másikat.

Danielle azt is elmondta, hogy gyakran kérdezik még Liamről, de már nem tud sok mindent mondani róla.

Tudom, hogy az emberek mindig érdeklődők lesznek de ha valaki megkérdez téged valakiről, akivel négy évvel ezelőtt együtt voltál, az annyira messzire nyúlik vissza és már teljesen más ember lett belőled.

A táncosnő már nagyon régen továbblépett, sőt, Ő is kapcsolatban van és állítása szerint nagyon boldog.

Van barátom és egy éve együtt vagyunk. Teljesen normális srác, nem olyan, mint a többi pasim! Ez olyasmi, amit eldöntöttem, hogy inkább megtartok magamnak.

Tisztában vagyok azzal hogy a népszerűségem és az ismeretségem a kapcsolataimból eredtek és amennyire szeretném azt hinni, hogy bájos személyiség vagyok, annyira szeretném azt hinni, hogy emiatt érdeklődnek annyira irántam az emberek. Ezért most olyan kapcsolatom van, mint minden más emberenek. Az utolsó kapcsolatom is normális volt de az emberek ezt nem látták a barátom hírneve miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük