One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Dátumok + újdonságok

A fiúk November 17-én a GMA, 18-án Ellen, 19-én Jimmy Kimmel műsorában fognak megjelenni, Louisnak új tetoválása van, új dal + új videók!!

Újabb dátumok kerültek terítékre, úgy tűnik a November második felében eléggé el lesznek havazva a srácok. Az új dátumok szerint 17-én a Good Morning America műsorában fognak fellépni, még aznap este pedig az Ellen Showban, az viszont nem élőben fog menni, csak 18-án lesz levetítve a nézőknek. 19-én Jimmy Kimmel műsorában lesz látható a banda.

Eközben pletyka kering, hogy ma/holnap megjelentetik a fiúk a History c. dalukat, viszont ha ez nem lenne igaz sem kell szomorkodnunk, November 10-én érkezik a harmadik kislemez, a Love You Goodbye!

A menedzsment sem hagy minket érdekességek nélkül, a mai napon egy videót osztottak meg a MITAM promotálása kapcsán, amiben a fiúkat láthatjuk focizni, de nem akárhogy – gyerekekkel, rajongókkal fociztak Argentínában, akiken a Boca Social pólók díszelegtek. A videó nem mai, olyannyira nem, hogy Zayn is focizik a srácokkal, valószínűleg 2013 végén készülhetett.

Nem csak ez a videó került fel. Tavaly készült a TV Special, aminek egy kimaradt jelenetét osztották ma meg velünk. A videóban a rajongókról beszélnek a srácok, elmondják hálájukat és szeretetüket a több ezer szeretett ember iránt.

Ami viszont újdonság, az Louis új tetoválása, amit Vancouverben készített a tegnapi nap folyamán. Az énekes jelenleg Canadában van, meglátogatta egyik barátját, aki nemrégiben költözött oda. Tegnap látták a EA Games főhadiszállásán Burnaby-ban, a többi fiú tartózkodási helyét nem tudni.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük