One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Új külső, pár változtatás

Nos, nagyjából készen lenne az új kinézet, amit a srácok első fotósorozatából készítettem, miközben próbáltam a banda új slágerét is belevinni a dologba, így kapott kiemelt szerepet a History refrénjének első sora. Akad változás az oldalon, mindenkinek szembetűnik például a főoldal, igen, visszatértünk a normális modulokhoz, viszont ez is csak átmeneti, mert valahogy nem tudok megbarátkozni ezzel az egyszerű felépítéssel. Ennek ellenére remélem mindenkinek tetszik, mert egy ideig ez a kinézet fog dominálni a lapon.

A cseréket ellenőriztem, sajnos le is került pár ember, viszont mindenki új képet kapott, remélem elégedett vele mindenki. A menüket is átnéztem, a videoklipek menüt teljesen átalakítottam, mert borzalmasan festett, de a banda és a multimédia főmenük is új külsőbe öltöztek. Újdonság még a legördülő menüsor, hiszen most már elkülönül Zayn a One Directiontől. Ennek ellenére Zayn menüpontja még nagyon hiányos, ezt a napok folyamán igyekszem pótolni.

Még lehetnek – sőt, valószínűleg lesznek is – változások a designban, viszont ma estére ennyire futotta tőlem. Kellemes böngészést kívánok mindenkinek és remélem mindenki elégedett az új külsővel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük