One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Ed Sheeran sejtelmesen nyilatkozott

Az énekes köztudottan nagyon jóban van Harryvel, így nem csoda, hogy a BBC Radio 1 élő showja során is szóba került az énekes.
Harry hamarosan megjelenteti első albumát, addig pedig a rémes tudatlanságban lubickolnak a rajongók, ugyanis sem Styles, sem barátai nem hajlandóak nyilatkozni a korongot illetően. Minden, amit Edből ki lehetett csikarni az az, hogy hallotta a dalokat, és szerinte jó lesz a lemez.

És hogy lehet-e már tudni, mikor fogják piacra dobni Harry első szóló anyagát? Nos, Edet idézve a válasz a “Talán.” lesz.

Nem csak Edward száját hagyta el Harry neve, a minap Jennifer Lopez is többször választotta Harryt az Ellen Showban igen ismertté vált Melyik-a-jobb játékban, ahol a sztárvendégek más hírességek közül választják ki a nekik legjobban tetszőt. A videót lentebb megtekinthetitek.

Nos, egy valami biztos, Harold is albumot dob majd piacra a jó idő beköszöntével, ahogy Niall és Louis is hasonló dolgokban reménykedik. Az is biztos, hogy Liam is új lemezen ügyködik, de nem tudni afelől, hogy mikor kerül majd ki a polcokra. Az pedig már csak kérdéses, hogy a rajongótábor hány bankot fog kirabolni a korongokért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük