One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Egy éves a Fireproof

Az interneten világtrendként hódít a #1YearSinceFireproof, hiszen ma van 365 napja, hogy kiadták a fiúk utolsó albumuk első “kislemezét”!

2014. Szeptember 8. – ezt a dátumot jegyezte meg minden rajongó Zayn kilépése után, hiszen utolsó albumuk egyik “kislemezéről” beszélünk. A Fireproof ezen a napon lett 24 órára ingyenesen letölthető a rajongók számára, ami egy kis ajándék volt a fiúktól, ezzel szerették volna megmutatni, mire számíthatnak a Directionerek. A dalt Liam és Louis mellett még Jamie Scott, John Ryan és Julian Bunetta írta, és az említett napon több, mint 1.1 milliónak töltötték le a netről.

Louis többször is elmondta már, hogy egyik kedvencéről beszélünk, az Ő szavaival élve “egyből beleszeretett”. Azt is elmondta, hogy királynak érzi azt, hogy részt vehetett a dal megírásában.

A dal megjelenése, de az album premierje között többször is felhangzott pár sora a koncerten, 2014. Szeptember 11-én Liam énekelt belőle, 16-án pedig Harry adott belőle egy kis ízelítőt. Élőben viszont csak az OTRA turnén, 2015. Július 21-én énekelték először, Edmonton városában!


Dalszöveg // Magyar Dalszöveg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük