One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Egy vég, egy új kezdet

Ma este zajlott le az X-faktor fináléja, ahol a fiúk két dalt is előadtak, ezzel búcsúzva az öt év kemény munkájától és köszöntve a várva várt pihenést.

Könnyes szemekkel hagyták el a színpadot, ugyanakkor mosollyal az arcukon tűntek el a rajongók szeme elől a One Direction tagjai, akik öt évvel ezelőtt kezdték el pályájukat ugyanazon a színpadon, ahol utoljára felléptek az idén.

A szünet, ami a mai nappal kezdetét vette, teljesen befedi a következő évet, előreláthatólag pedig csak 2017 közepe fele fognak a fiúk ismét turnéra indulni. A szünet alatt sok mindent terveznek a fiúk, azonban fő céljuk a spontaneitás, így az alap tervek között bármi más is szerepelhet.

Az aréna teljesen tele volt, és nagy sikoltás köszöntötte a bandát, a műsor legsikeresebb volt versenyzőit, sajnos egy fő hiányával. Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson és Harry Styles két dalt adott elő búcsúzóul, az Infinityt, ami után a rajongóknak szóló History hangzott fel, mögöttük pedig az emlékeket vetítették le a fiúkról, ami után sírásig hatódott a rajongótábor.

A dalok után a srácok csoportos ölelésbe kezdtek, a közönség pedig állva tapsolta meg az öt évet. A fiúk megköszönték a rengeteg támogatást és külön videóban elmondták, hogy különleges számukra ez a nap, hiszen az első fejezetük most lezárul. A fellépések után egy videót is végignéztek, amiben más sztárok mondják el, mennyire is szeretik és büszkék a srácokra, mint például a Little Mix, David Beckham, Danny Devito és még sokan mások. És ne feledjétek azt a mondatot, amivel elkezdődött minden:

EZ NEM A VÉGE!

   

Galéria linkek

» Performances / Fellépések > 2015 > December 13 – Brit X-faktor, London

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük