One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Egyveleg – egy kis ez, egy kis az

Bocsánat a megint-kétnaponta-frisselek dolgomért, remélhetőleg ezen változtatok majd a későbbiekben. Most nézzük is, mi történt a srácokkal a két nap alatt!

Louis visszatért Londonba, az énekesről emellett előkerült a még Valentin napkor forgatott iHeartRadio egyik videója, melyben elmondja, azt szereti a Stevevel való stúdiózásban a legjobban, hogy egész nap csodálhatja barátja hajkoronáját. Érdekes, de ízlések és pofonok.

Liam válaszolt pár interneten posztolt kérdésre, köztük arra, hogy mikor fog megjelentetni dalt. Payne egyszerűen és titokzatosan válaszolt, miszerint a jó dolgokhoz idő kell.

Niall Rita Orával és még sok más emberrel megünnepelte tegnap egyik barátjuk születésnapját, erről mindössze pár snapchat fotó került elő, amit ezen a linken, illetve ezen megtekinthettek. Niallről is került elő egy régi interjú-darab, ezúttal a Googlebe leggyakrabban beírt kérdésekre válaszolt az énekes.

  • Lesz turné? – Niall nagyon szeretne pár helyen fellépni, igen.
  • Inkább otthon zenél, vagy stadionban? – Mindkettőt szereti, a sok turnézás után neki a stadionokban fellépni a normális.
  • Van Niallnek gyereke? – Nincs.
  • Van tetoválása? – Nincs.
  • Van testvére? – Van.
  • Szemüveges? – Kicsi korában az volt és valószínűleg most is kéne hordania, de amikor van rajta szemüveg azt csak a stílus miatt hordja.
  • Niallnek tüdőgyulladása van? – Volt neki, Karácsonykor.
  • Niall hízott? – Valószínűleg pár kilót igen.

Az énekes azt is megjegyezte, hogy a rajongók sok hülyeségre rákeresnek, például hogy halott-e.

Harry kapcsán is derültek ki dolgok. Napok óta egy Harry Styles fiók kergette őrületbe a rajongókat ami állította, Ő maga az énekes és a privát fiókját használja. Gemma, Harry nővére cáfolt meg mindent, aki elmondta, egyiküknek sincs privát fiókja mert semmi értelmét nem látják az egésznek.  Emellett az énekesről egy tavalyi kép is előkerült, amit Kendall szülinapján készítettek, ezen a linken megnézhetitek.

A banda és Zayn is bekerültek a BRITs döntőjébe, három nap múlva nyitják meg ismét a szavazást, immáron véglegesen. A Legjobb Brit Videoklip díjért öten küzdenek még, név szerint Coldplay, Little Mix, James Arthur, illetve a srácok. A banda a záráskor első helyen, míg Zayn a harmadik helyen állt. Annyit lehet tudni, hogy a hashtagek meg voltak változni, hogy véletlenül se lehessen a régi szavazatokat az újba beleszámítani. Amint megjelennek a szavazó-tagek, kiteszem őket az oldalra.

 

3 Comments on “Egyveleg – egy kis ez, egy kis az

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük