One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Egyveleg

Apró hírek, frissítések és mondanivaló is akad, így ahelyett, hogy három külön posztot nyitnék erre, inkább összeírom – remélem senki nem untatok majd vele!

Szomorú napra ébredtünk. Az utolsó augusztusi napot éljük, ami azt jelenti, hogy holnap mindenkinek korán kell kelnie, és még nyolc óra előtt el kell mennie az iskolába. Nálam is ez a helyzet, ráadásul ez egy fontos év a számomra, mert idén érettségizem.
Ezzel azt szeretném elmondani, hogy egyfajta rendszer alapján fognak jönni a hírek, és nem biztos, hogy azonnal. Előfordulhat egy nap szünet a frissek között. A fiúk szünete pont jókor jött a számomra, remélhetőleg így könnyebb lesz a dolgom. A híreket mindig kora este, tehát 18:00-24:00 között (igen, nekem ez korai) fogom kiposztolni, így napközben nagyon ne számítsatok rám. Be fog segíteni majd olykor-olykor egy barátom, ha este sem jutok géphez, de mindenképp igyekszem nyújtani azt a színvonalat, amit eddig is.

És akkor most jöjjenek a mai kis apróságok! Tegnap megrendezésre került a VMA, amit nagyon reklámoztak Zayn arcával, az énekes mégsem jelent meg, Los Angelesben tartózkodott. Emiatt a rajongók most nagyon haragszanak és fel vannak háborodva, hogy kedvencüket csak a reklámért használták fel. A tegnapi nap folyamán a #DragMeDownVMA hashtag is trend volt, annak ellenére, hogy a fiúk nem jelentek meg és nem léptek fel a DMD-vel.

Tegnap Zayn kivételével mindenki New Yorkban volt, Niall rosszul érezte magát, ezért napközben otthon pihent, este viszont csatlakozott a többiekhez, akik egész nap szórakoztak. Liam és Louis paintballozni voltak, Harry a Luke’s Lobster étteremben ebédelt. Louis még a Liammel való találkozása előtt a hotelnél fényképezkedett pár rajongóval, de mikor először megjelent, akkor csak pizsamában láthatták. Megkérte a lányokat, hogy ne posztolják ki a készült fotókat, átöltözik és utána majd visszajön. A fotók közben pedig azt is megjegyezte, hogy Liam meg fogja ölni, mert késésben van.

A napközi foglalkozások után este megrendezte Sandy a legénybúcsúját, amire Liam és Niall örömmel ment el, majd később Louis is felbukkant. Az eseményen ott volt még Lou Teasdale is, azonban Harry nem jelent meg, Gemmával töltötte az estét, aki szintén New Yorkba utazott.

Nem mellesleg Liam még egy új műalkotást villantott tegnap, most egy koponyát ábrázol a tetoválás, ami rózsák közé van bújtatva, fölötte pedig egy szalag látható valamilyen felirattal. Többet még nem lehet róla tudni, de amint tudunk, kiírom!

Frissítésnek nem sokat hoztam, de folyamatosan, ahogy időm engedi, dolgozom rajtuk!

Galéria linkek

» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > AUGUSZTUS 30 – LIAM, NIALL ÉS LOUIS SANDY LEGÉNYBÚCSÚJÁN, NEW YORK

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük