One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Eközben a Tomlinson családban…

Sok minden történt a Tomlinson családban, köztük jó, illetve rossz dolgok is, nem is tudom, melyikkel kezdjem. Talán az elején.

Louis és családja jelenleg Beverly Hillsben vertek tanyát, pletykák szerint Harry villájában, ezt a készült képek hátteréből következtetik ki. Az énekes nagyon sokat tölt testvéreivel és kisfiával, és pár belső információt megtudtunk a tegnapi nap folyamán.
Például, hogy Louis vett Freddienek egy puha focilabdát, de Doris – egyik kisebbik testvére – annyira megszerette a játékot, hogy Louis inkább neki adta és másnap vett egy másikat a fiának. Ezt a focilabdát láthatjuk két képen is, egyiken Dorisszal mosolyog, másikon Freddie látható.
Tegnap LA utcáin is megjelentek, legalább is Louis, Freddie és Lottie mindenképpen, és természetesen Oli sem hagyhatta ki a nagy sétát a belvárosban. Az énekes azonban nem örült, mivel a sok lesifotós megijesztette Freddiet és folyamatosan sírt, ez ellen pedig nagyon nem tudott mit tenni, így sietősen távoztak az autóval.

Eközben Briana sem maradt csendben, Instagramon fejtette ki véleményét a már egy éve tartó ‘Freddie nem valós!’ pletykával kapcsolatban, miután az MTV egy #Larryisreal hashtaggel említették meg, hogy Freddie nem lehet igazi.

Már bocsánat, de ez egyszerűen borzasztó! Nem szoktam felszólalni, de szeretném tudni, hogyan érezné magát egy büszke anya, ha ilyeneket olvasna, mint ez? Hogy meri bárki hamisnak mondani a gyerekemet! Ez beteges és erkölcsileg rossz. Mondj, amit akarsz, de nem engedem, hogy bárki elvegye a boldogságot, amit a fiamnak szánok. Tudom, hogy Louis se fogja.

Louis egyébként a napokban dolgozott is, egy már korábban említett lánybandával vonult stúdióba, akiket elvileg leszerződtetett. Továbbá Harold is stúdiózott a minap, Jeff Azoff és Jessie Baylin volt a segítségére.

  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük