One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Ellen interjú + köszönet

Tegnap a játékot, most a fellépéseket és az interjút hoztam el nektek az Ellen Showból, illetve megjelent egy köszönet-videó a fiúk csatornáján is!

Ellen sok témát felhozott az interjú során, természetesen Zayn-t és a szünetet is, viszont nem csak a tipikus dolgokról volt szó – például Ellen visszanézette a fiúkkal pár legendás esésüket, köztük a Harry-manővert is, Louis pedig elmondta, számára ez a legőrületesebb esés a világon. Harry elmondta, hogyan érezte magát az esés után, a fiúk pedig csak nevettek az egészen.

Először is, szerintem ez azért történt meg, mert mindig 110 %-ot adunk magunkból. A legrosszabb az volt, hogy mi – egy koncert volt és minden barátom ott volt a főrész jobb oldalán. Borzalmas volt!

…Igazából rossz volt a padló, mert volt ott egy laza ‘bukkanó’, és ott akadtam meg. Próbáltam… Próbáltam… Ne mutassátok újra!

Liam azt is elmondta, hogy nem tudják mi lesz jövőre, viccelődve megjegyezték, hogy pontosan az esések miatt vesznek vissza, hogy biztonságban legyenek, hiszen már sokszor beszéltek erről. Az énekes azt is hozzátette, hogy nem biztos, hogy egy évig lesznek távol, mert nehéz lesz számukra a szünet, de érzik, hogy kell.

A műsorban nem csak egy rajongó kapott lehetőséget arra, hogy a fiúkkal találkozzon – aki mellesleg halálra puszilgatta Harryt – hanem Rebel Wilson is, aki nagy rajongója a fiúknak, de még sosem volt alkalma egy levegőt szívni a bandával. A színésznő eljátszva a fanatikust, elmondta, hogy azóta szereti a srácokat, mióta legális (tehát betöltötték a 18-20 életévüket), az Olivia a kedvenc száma az új albumról és tudja jól, hogy róla szól, nem kell titkolni. Mikor rákérdeztek, hogy miért is akart találkozni, Rebel felhozza a fiúk szingliségét, majd az új filmjét, melynek címe Be Single. A trailer lejátszása után Harry megöleli Rebelt, aki aztán le is kapja az énekest (színészi csókkal).

Az interjú után a srácok a kültéri színpadra vonultak, ahol a Love You Goodbye, a DMD és a Perfect dalok szólalnak fel, majd felteszik nekik a nagy kérdést – ki szingli, a fiúk pedig egyszerre emelik fel kezüket. “Élvezik a magányosságotok!” – mondta Ellen a sikoltozó tömeg láttán.

Pluszként pedig megjelent egy videó, mely a fiúk köszönet-videójaként funkcionál. A tegnap feltett játék-videót megtekinthetitek itt magyar felirattal!

CUExA-pWUAAvzi-.jpg CUFj4lGVAAAU4y5.jpg CUEw89GWsAAYKk8.jpg CUFj4mbUwAA1muB.jpg

Galéria linkek

» PERFORMANCES / FELLÉPÉSEK > 2015 > NOVEMBER 17 – THE ELLEN SHOW, LA
» TELEVISION / TELEVÍZIÓ > 2015 > OKTÓBER 18 – THE ELLEN SHOW, LA

Videók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük