One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Ellen videók + apró információk

Úgy tűnik most először érződik nagyon a szünet, hiszen a fiúkról semmilyen hír nincsen – legalább is érdekfeszítő tuti nincs. Az oldal facebook oldalán már megosztottuk ezeket az információkat, de most itt is elmondom a főbb tényeket.

  • Liam Santa Clarában, Niall a Fülöp-szigeteken, Zayn Londonban, Louis és Harry pedig Los Angelesben vannak.
  • Zayn a Tonight Show vendége lesz 17-én, élőben elő fogja adni a Pillowtalkot.
  • Liam és Juicy J közös dala (amin Liam dolgozott a stúdióban) a rapper új lemezén fog megjelenni, pontos időpont még nincsen.
  • Louis a tegnapi nap folyamán válaszolt pár kérdésre Twitteren, köztük arra is, hogy Freddie és Ő is jól vannak, továbbá megemlékezett arról, hogy milyen hamar eltelt 1 év, hiszen a napokban volt egy éve, hogy elkezdődött az OTRA turné.
  • A banda újabb rekordot állított fel, a One Direction VEVO csatornája az első hivatalos csatorna, mely elérte a 19 millió feliratkozót YouTube-n.
  • És – csak hogy örömömet itt is megosszam veletek – elértük a 200 követőt Facebookon! (szeretet és ölelés nektek érte!)

A hétvégén ígértünk nektek Ellen-videókat, ebből hármat fel is tettünk, még egy van hátra, amit a napokban szintén meg fogtok kapni, illetve elkészültem az AAoOD III. 8. részének fordításával is, szóval hétvégén várható egy újabb rajzfilm részlet. Így már csak a Jonathan Ross Show-val és a cartoon maradék négy részével tartozom, aztán jöhet a 1D Day és a Where We Are film is. Hogyha továbbra sem lesznek hírek a fiúkról, ehhez hasonló bejegyzésekre – tehát tartalmi frissekre apróbb hírekkel – és cikkekre számíthattok.

A videókat megtekinthetitek a teljes bejegyzésben!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük