One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Elmarad a ma esti koncert

Az utolsó pillanatban küldték haza a 30.000 fős közönséget Belfastban, miszerint a ma esti koncertet lefújták. Liammel lett valami baj!

Mindenki találgatja, mi történhetett pontosan, annyi bizonyos, hogy Liam Payne a backstageben töltött ideje alatt kórházba került, ezért a banda úgy döntött, öt év alatt most először lemondja a koncertjét.

Sajnálatos módon, a koncert ma elmarad, mert Liam lebetegedett, és habár nem komoly, nem tud fellépni ma este. mondta a férfi a színpadon a show megkezdése előtti utolsó pillanatban.

A rajongók egyből pánikolni kezdtek, kedvenceik még lábtörés esetén sem adták fel a szórakoztatást, így mindenki attól fél, hogy Liamnek komoly baja van.

Hogy pontosan mi miatt kellett az énekesnek kórházba vonulnia, és meddig marad bent, még kérdéses, a holnapi koncert is bizonytalanul áll a talapzatán.

UPDATE: Közben kiderült az is, hogy Niall is rosszul érezte magát, még az esti interjút is félbehagyta a betegsége miatt. Harry járógipszben mászkált a színfalak mögött, egyedül Louis maradt az egyetlen partiképes ember a bandában.

A következőket írták a fiúk az eset után:

A legmélyebb bocsánatért esedezünk mindenki előtt a ma esti műsorért Belfastban. Nagyon kiábrándító, de sajnálatos módon ezek történek… Nagyon sajnáljuk – H

Annyira, annyira sajnáljuk a ma estét, egyszerűen kicsúszott a kezünkből az irányítás! Sok szeretet Liamnek és köszönjük a megértéseteket! – Louis

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük