One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Érezzük, hogy szünet van

Az elmúlt két napban semmilyen hír nem érkezett a fiúkról, legalább is olyasmi, amit mindenképp meg kell említeni, nincs. Niall még mindig Londonban van, a Hétfőjét a kanapéján elfeküdve töltötte, sokat snapchatelt és bámulta a televíziót, ami hatására Ashton a 5SoS egyik énekese meg is jegyezte, hogy inkább szerezzen az ír fiú egy munkát.

Egy újságcikkben is megjelent Niall neve, amiben golfteljesítményét dicsérik, azonban egyik barátja ismételten beszólt nonverbálisan Horannek, amikor indítványozta Kevin Pietersen Niall teljesítményének újbóli kivizsgálását.

Nincs bocsánat. Emlékszem, mikor még barátok voltunk. Változtál – kommentelte az énekes az árulást Twitteren.

Harry, Liam és Louis Los Angelesben vannak, Styles egy Ysabel nevű helyen volt tegnap este, azonban erről is csak egy fotó került elő. Jó hír még, hogy Anne visszatért Instagramra, így ismét boldogítja a rajongókat képeivel.

Eközben Zayn – bár nem jelent meg sehol sem – ismét nagy felkavarást okozott az egyik róla szóló pletykával, azt csiripelik ugyanis, hogy a nemsokára induló turnéja annyira felnőttes lesz, hogy tizennyolc évet be nem töltő fiatalok nem tehetik majd be a lábukat az előadásra. Hogy ebből mennyi az igaz, az hamarosan kiderül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük