One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Éttermek és Tetoválások

Újból szabadok a srácok három napra, Niall Selena Gomezzel és barátaival ebédelt Malibuban, míg Liam haverokkal ment el vacsorázni – új tetkóval távozott.

Tegnap a fiúknak volt egy kis szabadnapjuk, amikor ismét pihenésnek szentelték életüket. Niall Malibuban ebédelt Selenával és néhány baráttal a Nobu étteremben, ismét hordta fekete szemüvegét, úgy tűnik új stílust alakít ki magának – végül is mondta egy interjúban, hogy változást szeretne a külsejében is.

Amíg Niall ebédelt, Liam Andy és Dan társaságában hamis tetoválásokat, Hennához hasonló mintákat rakattak a testükre a Craig’s étteremben. Liam szabad kézfejére kért egy oroszlánt, a többiek karjukra kaptak egy farkast, illetve kutyát. Hogy miért döntöttek tetoválás mellett a bulizás közben rejtély, azonban nagyon jól néznek ki, érdemes megpillantani őket – kaptunk pár képet Liamről, ahogy elhagyja a helyszínt, kezén látható a minta, de az oldal Facebook oldalán közelebbről is megtekinthetitek!

Harry Los Angelesben maradt, a rajongók egyszer látták az utcán otthoni öltözékben, de hamar visszatért a párnák közé, neki lustulós napja volt. Louis teljesen elmenekült a nyilvánosság elől, de nem lepődnék meg, ha Brianával lett volna, hiszen ha minden igaz a lány most körülbelül öt-hat hónapos terhes az énekes gyerekével.

   

Galéria linkek

» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > NOVEMBER 23 – LIAM ELHAGYJA A CRAIG’S ÉTTERMET, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük