One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
EW interjú – Harry

Az EW a hét minden napján elkapott valakit a csapatból, hogy a zenéről és művészekről beszéljenek, akik inspirálták a srácokat. Kedden Harry került sorra.

Mivel a One Direction ötödik albuma, a Made in the A.M. Pénteken jön ki – utána pedig egy nagyobb szünetre vonulnak, az Entertainment Weekly elkapta a csapatot, hogy meséljenek kicsit a dalokról, albumokról, művészekről, akik inspirálták őket az elmúlt években.

Harry Styles elmondta az EW-nek, hogy a Made in the A.M. albumra koncentrált, amire a banda “nagyon, nagyon büszkék vagyunk rá, alig várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel – bennünk van a vágy, hogy kiadjuk.”
Ez így már meg is magyarázza a napokban kijött dalokat, Love You Goodbye, History, End of the Day, Infinity, melyek csatlakoztak a két kislemezhez, a Drag Me Down és a Perfect címre keresztelt dalokhoz.

Styles elárulta nekünk azokat az albumokat és dalokat, amik az Ő zeneszerzését segítették. Nem lepődünk meg, ha elmondjuk, Harry a hetvenes és nyolcvanas évek zenéiben szeret ihletett keresni.

AZ ELSŐ DAL, AMIT MEGVETTEM A SAJÁT PÉNZEMEN:
Bat Out of Hell, Meatloaf


“Azt hiszem Bat Out of Hell a Meatloaftól” – kezdte Styles – “10 éves lehettem. Sokat hallgattam apukám és anyukám zenéit. Nekik már megvoltak azok az albumok, amiket hallgattam, viszont egyszer apám elvesztette a Bat Out of Hell-t, szóval lementem és vettem egyet.” – magyarázta.

AZ ELSŐ DAL, AMIT ELŐSZÖR ADTAM ELŐ A NYILVÁNOSSÁGNAK: My Way, Frank Sinatra


Styles első válasza az volt, hogy a befutó debütálása egy Bryan Adams dallal történt, a Summer of ’69-el. Azonban hozzátette, először 9 évesen állt színpadra, akkor Frank Sinatra – My Way dalát énekelte el.
“Egy karaokegépben voltam egy kocsmában, nem voltam nagyon zavarban.” A közönség reakciója pozitív volt, de “mindegyiküket ismertem, szóval szerintem csak kedvesek voltak egy 9 éveshez! Elfogultak voltak.”

A MŰVÉSZEK, AKIK A LEGNAGYOBB HATÁSSAL VOLTAK RÁM: The Beatles, Elvis Presley, The Rolling Stones, Fleetwood Mac, Norah Jones, Shania Twain


Harry zenei inspirációi azok az előadók, akiket a szülei ízlése miatt hallgatott, később pedig Ő maga is az ízlésére formálta őket.
“Apukám hatalmas The Beatles, Elvis Presley, Stones, Fleetwood Mac és egyéb művészek rajongója volt. Ha ilyeneket hallgatva nősz fel, egy gyerek nem tud nem befolyásolva lenni. Nos, a legtöbb ilyesmi a szüleimtől jön. Aztán anyukám őrülten szerelmes volt Norah Jones és Shania Twain zenéjébe, szóval van egy ilyen oldalam is, ami vicces!”

“Bárcsak én írtam volna a 50 Ways to Leave Your Lover c. dalt! Szerintem a dal verse része az egyik legjobb verse, amit valaha írtak! Elképesztő!”

A DALOK, AMIKRE A LEGJOBBAN BÜSZKE VAGYOK: Infinity, Drag Me Down, Stockholm Syndrome, Happily


Harry elárulta, hogy az új albumról kifejezetten büszke az Infinity dalra, csak úgy, mint a Drag Me Down-ra, a banda első kislemezére Zayn Malik kilépése után.
“Nagyon boldog voltam amiatt, ahogy a DMD-t fogadták. Nagyon szeretem ezt a dalt. És a FOUR albumról talán a Stockholm Syndrome-t, amit a turnén énekeltünk és úgy tűnt, tetszik az embereknek. Örülünk ennek a sikereinek is!”

Styles bónusz dalt is mondott, ami a Happily volt a Mindight Memories albumról. “Az első dal, aminél úgy éreztük, hogy tényleg részt vettünk a megalkotásában!” mesélte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük