One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
“Ez nem verseny”

Míg Justin Bieber azt nyilatkozta, hogy bízik a rajongói erejében és nem fél a 1D lemezétől, addig Harry azt állítja, nem igazán érdekli a bandát a #1 helyezés.

A Made in the A.M. lenne a One Direction ötödik albuma egy huzamban, amelyik #1-ként debütál és több országban a legjobb lesz, azonban idén veszélybe került ez a lehetőség, hála Justin Biebernek, aki szintén hasonló eredményekkel büszkélkedhet és új albumának megjelenése szintén November 13-ra tehető. Mint tudjátok, Niall és JB nagyon jóban vannak, és Justin egy interjú során már elmondta, hogy egyáltalán nem fél a versenytől, bízik a rajongóiban és hasonlók, addig Harry a ma napon adott interjúban kifejtette véleményét az egészről.

“Nem hiszem, hogy bárki is úgy készítene albumot, hogy közben fejben versenyez valakivel. Ha mégis, akkor nem a megfelelő okból csinálja a lemezt. Megcsináltuk a korongot, és nagyon, nagyon elégedettek vagyunk vele, nagyon büszkék vagyunk rá, és most kiadjuk. Azon a napon, amikor valaki más is megjelenteti a sajátját. Ennyi az egész. Ez nem egy nyerünk-veszítünk dolog. Mi csak reménykedünk abban, hogy a rajongóinknak tetszik majd. Ha jól sikerül, már bámulatos lesz, és a verseny az utolsó, amiről ez az egész szól.”

Így tehát, hogy az új lemez ismét a Guiness Recordok könyvébe kerül-e, vagy sem, az a bandát nem nagyon foglalkoztatja, inkább arra koncentrálnak, hogy a rajongók mit gondolnak és mennyire szeretik az albumon lévő dalokat. Ha pedig mégis #1 lesz a MITAM, akkor az csak egy plusz lesz nekik, semmi több.

Az énekes továbbá azt is elmondta, hogy nagyon örül a Perfect sikerének, jelenleg 44 országban van a slágerlisták élén és a rádiók folyamatosan játsszák. Arról viszont nem adtak információt, hogy mikor jön a hozzá leforgatott kisfilm, így a napokban nem sokan fognak aludni.

Teljes interjú

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük