One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Fabulous magazin

A híres Fabulous magazin mély interjút készített a fiúkkal, címlapjaikat a napokban osztogatták a közösségi oldalakon, de csak most láttuk meg a gondolatokat is.

A Fabulous magazin készített egy mély interjút a fiúkkal, aminek fontosabb részeit leírom, mert a beszkennelt képeken nem nagyon látom ki a betűket és ezek a fontosabb gondolatok az egészben. Természetesen az interjút és a címlapokat az oldal galériájában eléritek.

“Csak akkor tudhatod meg, milyen erős vagy, ha forró víz alá kerülsz. Mi tesztelve lettünk, de ez csak erősebbé tett minket. Sok erőt vettünk a rajongóinkból, akik sosem adtak fel minket, sosem hitték, hogy ennyi volt. Ez nem a vége. És igen, szünetet tartunk, de szükségünk van rá. Négy turnén és öt albumon vagyunk túl, de vissza fogunk térni. Nem akarjuk, hogy ennek vége legyen.” – mondta Liam az interjúban, mikor a szünetről és felbomlásról kérdezték.

Louis elmondta, hogy a nehéz időkből maga a kezdet volt számára a legkeményebb.

“A legkeményebb pillanat számomra az volt, mikor Zayn kilépett. Az nagyon, nagyon nehéz volt. Tudtuk, hogy eljön majd az a nap, rengeteg jelét láttuk a külföldi koncerteken. Szomorú.”

“Az egyetlen, ami jó volt ebben, hogy tényleg összekovácsolt minket. Szembesített minket azzal, amink volt és tudtuk, hogy meg akarjuk tartani. Rákoncentráltunk arra, hogy a legjobb albumot készítsük el, amit csak lehet. Sokkal szigorúbb leszel, mikor egy bandában vagy, amit senki sem ért meg igazán, ugyanakkor közelebb visz egymáshoz.” – tette hozzá Harry.

Louis a szünetről is mesélt egy kicsit nekünk, és figyelmeztetett minden rajongót arra, hogy nem lesz mindig ilyen sovány:

“Igazából nagyon lusta természet vagyok, szóval egy nagy kövér hasam lesz a végére. Hamarosan 24 leszek és az a sok süti rám fog ragadni. Látni fogtok rólam képeket nagy pocakkal!”

“Nekem elég, ha van egy kis terem, ahol mindent kiereszthetek magamból. Még nem láttam a filmeket, amiket készítettünk. Szerintem csak leülök, filmeket nézek, megnézem a koncertjeinket és elmondom magamnak, hogy ‘Jé, ezt tettük!’. Tudom, hogy szükségem van sok időre, hogy anyukámmal legyek. Nem vagyok a legjobb beszédpartner, szóval adagonként kell kiöntenem a szívem.” – mondta Liam, aki a szünet alatt nem tervez semmi lényegre-törőt sem tenni.

Harry elmondta, hogy számára most az a legnagyobb probléma, hogy tudja, sok mindenről lemaradt az átlagos barátai körében, és szeretné behozni azokat, ugyanakkor bizonytalan, hogy így még többről marad le a jelenben.

“Szeretnék továbbra is elfoglalt lenni és a barátaimmal találkozni. Nagyon boldog vagyok, hogy mindig remek emberek voltak körülöttem. Folyton azon agyalok, hogy le kéne-e ülnöm, hogy megnézzem azokat a remek műsorokat, amikről mindenki beszél, hogy lemaradtam, mint például a Mad Men, vagy a Breaking Bad. Vagy talán tovább kéne lépnem?”

Harry továbbá azt is elárulta, hogy a szünetben tovább fog indázni a világban.

“Imádok utazni. Imádok csinálni dolgokat. Nem fogok egykönnyen unatkozni. Azzal töltöttem az elmúlt néhány évemet, hogy repülőn és turnébuszokban voltam és országok között cikáztam, de nem igazán volt alkalmam meg is nézni őket. Vissza szeretnék menni Ausztráliába és mindenképp Thailandbe! A bandával luxushotelekben maradtunk, de szeretném látni ezeket az országokat, ahogy minden fiú az én koromban, motelekben megszállni és egyéb apróságok.”

Niall a hajának befestésén gondolkodik, szeretne változtatni az életén egy kicsit.

“Nem akarok monoton lenni. Befejeztem. Valami másra vágyom! Arra gondoltam, hogy befestem a hajam barnára, szóval nem leszek felismerhető, de bízom abban, hogyha egyedül leszek a barátaimmal otthon, senki se fog kétszer megnézni.”

Louis az X-faktorról is beszélt.

“Nem terveztem más tévés cselekvést az X-faktoron kívül. Imádom Simont és imádok részese lenni a műsornak. Egy kicsit érzelmes ez a számomra. Ott ülve azon gondolkodtam, hogy “Ez a doncasteri fiú ettől a műsortól kapott lehetőséget egy bandában , hogy a legbámulatosabb élete lehessen.” Semelyik másik műsor nem lenne képes erre. … Nem érdeklődőm a versenyek iránt. Vissza fogunk térni. Semmi sem állhat a 1D útjába!” – mondta az utóbbi gondolatát arra a kérdésre, hogy szeretné-e felfedezni a következő nagy fiúcsapatot.

Az újsághoz készült fotósorozaton belül egyenlőre csak Harry képét kaptuk meg, a többiekére még várunk kell egy kicsit.

 CS-HYtVXIAAKw0H.jpg CTDFJ28XIAAlZQK.jpg CTIRmrtUsAIhYKA.jpg

Galéria linkek

» MAGAZINES / MAGAZINOK > 2015 > FABULOUS MAGAZIN, CÍMLAP, NOVEMBER
» PHOTOSHOOTS / FOTÓSOROZATOK > 2015 > #2

 

1 Comment on “Fabulous magazin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük