One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Felszólalt a Little Mix

A Simon Cowell által felfedezett és a világ legnépszerűbb lánycsapata, a Little Mix a minap egy interjú keretein belül beszélt Louisról és a kialakult helyzetéről, amibe belekeveredett. A lányok állítják, bár Ők se tudnak többet, mint a rajongók, hisznek abban, hogy Tomlinson teljes mértékben ártatlan.

Ez egy kemény helyzet, mert nem tudni, hogy Te hogy reagálnál ilyen szituációban. Louis egy kedves srác, ezért úgy érzem, hogy én se tettem volna mást. Mikor néztem a videót, azt láttam, hogy megvédi a barátnőjét, amit minden másik normális srác megtett volna, de mivel Ő a – valószínűleg legnépszerűbb bandák egyikének a tagja -, teljesen rászálltak. Ez elég igazságtalan szerintem. – mondta Perrie, majd elmesélte a lányoknak, hogy pontosan mi történt, mert Ők nem nagyon voltak tisztában a helyzettel.

Eközben Louis ismét felbukkant Los Angeles egyik Starbucksában, az énekes látszólag eléggé álmatlan és rossz napokon ment keresztül az utóbbi időben, mondjuk ezen nem csodálkozunk. Az előkerült négy kép eléggé rossz minőségű, ezeket megtekinthetitek a galériában!

3 Comments on “Felszólalt a Little Mix

  1. Szia! Nem szeretnék beleszólni meg minden, de Louis nem rendelte ezeket a dolgokat a Starbucksból? Mert én úgy olvastam, hogy mikor kiszálították neki, még akkor is csak résnyire nyitotta ki az ajtaját.. (meg mert ha jól látom, akkor ezeken a képeken zokniban van.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük