One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Felszólalt Harry Zayn ellen

Legalább is a HollywoodLife állítja, a 22 éves énekesnek elege van abból, hogy Zayn folyamatosan a bandát szidja az interjúiban.

A hírmegosztó szerint Harry nem érti, hogy az ex-bandatag miért szívja a vérét továbbra is valami olyasminek, aminek a hírnevét és a sikerét köszönheti. Zayn az elmúlt egy évben többször hangot adott annak, hogy nem élvezte a zenekarban töltött időt, és arról is szót ejtett, hogy skatulyába zárták az évek alatt.

Harry pedig erre mit mond? Hogy Zayn jobban tenné, ha befogná végre és abbahagyná a panaszkodást, hiszen kilépett.

Harry teljesen belefáradt Zayn panaszkodásába a bandáról. Nem érti, hogy Zayn miért nem mutat egy cseppnyi hálát sem azon csapat iránt, amelyik beindította a karrierjét. – állítja egy forrás – Úgy gondolja, hogy minden interjú arra megy ki, hogy úgy tekintsenek Zaynre, mint ha minden 1D tagnál menőbb és éles vonalúbb lenne.

A forrás természetesen itt nem merítette ki a készletét, szót ejtett a szakállas ügyről is, miszerint Zayn lázadás miatt növesztett szőrzetet.

Harry nem emlékszik arra, hogy Zayn valaha panaszkodott volna arról, hogy szakállat akar, míg a bandában volt. 

Hogy ebből mennyi igaz azt nem tudni, mindenesetre Zayn és a bandatagok között már egy éve rossz a viszony – annak ellenére, hogy Zayn állítása szerint szerette volna megbeszélni a dolgokat. Egyetlen barátja Liam maradt, akivel szokott telefonon csevegni, jelenleg pedig egy összeruccanást terveznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük