One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Fiúk különböző műsorokban

Kezdjük talán a kevesebbel. Niall tegnapelőtt a Tonight Show with Jimmy Fallon vendége volt, ahol nem csak előadta legújabb slágerét, de különböző akcentusokban olvasott fel mesét, és egy rövid interjú keretében kiderül pár dolog. Például, hogy az albumát február környékén tervezi kiadni. Ezen felül Lizzo-val történt flörtjére is rákérdeznek, amire a következőképpen válaszolt:

Londonban voltam egy rádiós fellépés kapcsán, és ő is a stúdióban volt egy interjú miatt. És valaki mondta: Ó, Lizzo itt van! Szeretne találkozni veled!… Szóval végigmentünk a folyosón, mondtam neki, hogy milyen jó őt látni, megöleltem őt… “A hangod elképesztő, a dalaid bámulatosak! Abszolút jól tolod!” És szó szerint egy ütem kihagyása nélkül azt mondta: Ezt is tolhatnád! … Tényleg belepirultam ebbe!

A videókat megtekinthetitek ezeken a linkeken: Niall története, akcentus, fellépés

Tegnap este a Saturday Night Live műsoron belül lépett fel, amit szintén [ezen a linken] értek el.

Harry

Harry egész héten a Late Late Show vendége, egyszer pedig vendég műsorvezetője volt, hogy a már megjelent új albumát reklámozhassa (erről egy másik bejegyzésben). Ez nem újdonság, Harry és James korábban is dolgoztak már így együtt, azonban mint mindig, most is sikerült valami újat csempészniük az együttműködésbe.

Amellett, hogy Harry meginterjúvolta saját magát, a Carpool Karaoke-t is megcsinálták fordított felállásban, vagyis Harry volt a műsorvezető. Kendall Jennerrel játszott egy meccset a jól ismert Spill Your Guts játékból, ahol az énekes még egy perverz poént is elhint: “Lenyelni vagy kiköpni, ez itt a kérdés!”, utalva az orális szexre.

Az egyre népszerűbbé váló Crosswalk Musical is visszatért, ezúttal viszont Harry koncertezett a zebrán. Mint a legtöbb műsorvezető, ő is bevezette a műsort. és előadta Adore You számát. Mindezt az alábbi linkeken érhetitek el:

 

A Crosswalk forgatásáról képek is kerültek elő, amit feltettem az oldal galériájába.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük