One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Folytatódik Tomlinson ügye

Egy rendőrségi jelentés szerint akár hat hónap börtönt is kaphat az énekes, amennyiben úgy ítéli a bíróság, hogy bűnös.

Sok minden történt már az elmúlt napokban, több kijelentést, megjegyzést és képet kaptunk a múlthét pénteken történt incidensről, mely során Louis, barátnője Eleanor Calder, valamint egy fotós és két lány verekedésbe kezdett az LAX repülőtéren.

A napokban megjelent egy rendőr által tett jelentés, amely összefoglalja a már eléggé kivizsgált esetet. A szövegből többek között kiderül, hogy Eleanornak felrepedt a szája, Louis pedig megütötte az egyik lányt, Becerra Herrerát, hogy leszedje őt Calderről, így annak megsérült a szeme.

Tomlinson azt állította, hogy rátette Becerra Herrerára a kezét, hogy lelökje őt Calderről és megragadta utána Caldert, hogy arrébb kerüljön Becerra Herrerától.Chen rendőrfőnök megkérdezte Tomlinsont, hogy földre rántotta-e Larsent, ahogy megragadta a lábát. Tomlinson mindkét ökle friss sebekkel rendelkezett a kikérdezés időpontjában. – olvasható a jelentésben, így tehát a bíróság azt állítja, ezzel Louis elismerte, hogy testi sértést követett el.

Calder beismerte a rendőröknek, hogy megpróbálta kiverni Becerra Herrera kezéből a telefont, aki elkezdte filmezni őket, a nő viszont bevert egyet Caldernek és harcba bonyolódott. Calder állította, Becerra Herrera kezdte a harcot azzal, hogy ököllel ütni, illetve rúgni kezdett. Hozzátette, ez akkor történt, amikor Tomlinson távolabb vitte őt Becerrától. Eközben Becerra Herrera azzal vádolta Louist, hogy szemen ütötte és eltörte a szemüvegét, viszont a felesége, Bianca Garza azt mondta a rendőröknek, hogy az énekes megragadta Becerrát a csuklójánál fogva medve ölelés stílusban és átdobta őt a vállán. Hozzátette, barátnője csak képeket akart készíteni Tomlinsonról, miután felismerte, hogy a One Direction egyik tagja.

Larsen, a riporter is kikérdezésre került, aki elmondta, mi történt közte és az énekes között, mielőtt Louis a lányokhoz szaladt volna.

Tomlinson rátette a kamerára a kezét és eltakarta a lencsét. Larsen ezután a feje felé emelte a kamerát és próbálta folytatni a felvételt és a képkészítést Tomlinsonról. Ekkor hirtelen Tomlinson a kezeivel megragadta a lábát, így Ő a hátára esett és beverte a fejét, ami után öntudatlan állapotba került. Mikor újra tudta mi történik körülötte, egy ismeretlen utas segített neki talpraállni.

Míg a verekedésben részt vevők mind azt állítják, Louis agresszív viselkedést mutatott feléjük, a reptéren dolgozó szemtanú, Robinson nyilatkozata szerint a fiatal pár próbálta békében megoldani a problémát.

Robinson állítása szerint azt látta, hogy Tomlinson Larsen és Calder közé furakodik, majd megfogja Larsen vállát és azt mondja “Kérlek, ne készíts több képet a barátnőmről!” Robinson azt mondta, Tomlinson és Larsen is a földre kerültek. Robinson állítása szerint több zajt is hallott Calder irányából és látta, ahogy a falhoz lökik őt, Calder pedig védekező állást vesz fel, miközben Becerra Herrera ökölbe szorított kézzel és lábbal üti a lányt.

A Starbucksban dolgozó Arlett Lyons, szintén szemtanú a lányok védelmére kelve azt mondta, látta, hogy Tomlinson a földre rántja a fotóst és azt is, hogy Calder megüti Becerrát.

Lyons látta, hogy Larsen képeket készít Calderről és Tomlinsonról. Tomlinson a kezével takarta az arcát, majd megragadta Larsen lábát és a földre rántotta Őt. Mindeközben Calder próbált kisétálni a terminálból, azonban hirtelen mégis Becerra Herrerához sétált és megtámadta Őt (aki mindvégig a széken ült). Lyons szerint Becerra Herrera csak képet szeretett volna készíteni Calderről. Lyons látta Caldert, ahogy megüti Becerra Herrerát – írják a jelentésben.

A sebekről a rendőrség fotókat készített, illetve a repülőtér kameráit is többször átnézik, mielőtt Március 29-én össze nem ülne a bíróság. A jelentésben az áll, ha a bíróság úgy dönt, hogy az énekes bűnös, akár fél év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük