One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Fotósorozatok, fellépések

Üdv ismét mindenkinek, aki ennyi idő után is mellettünk van, remélem még nem őszültetek bele a várakozásba. Három nap után ismét itt vagyok, hogy elmondhassam, mikről maradtunk le.

  • Gemma és Anne (Harry édesanyja és nővére) az elmúlt napokat Budapesten töltötték, amiről [Instagramon számoltak be]. A kép mellé annyit írtak, hogy nagyon csodálatos és hideg volt a városunk, de nagyon jól érezték magukat. A Styles család azóta már hazautazott, reméljük legközelebb Harryt is magukkal hozzák.
  • Niall a Tonight Show with Jimmy Fallon vendége volt, és amellett, hogy [elmesélte, Ed Sheeran hogyan csatlakozott hozzá a turnébuszban] és éltek át egy fergetegesen ír estét annak ellenére, hogy Ed más nemzetiségű, [előadta Too Much to Ask című slágerét is].
  • Liam megjelentette Bedroom Floor slágerének akusztikus verzióját, amit [YouTube csatornáját meg is lehet nézni].
  • Harry Tokióban elmondta, hogy a következő három hónapra nem tervez sok mindent, így mondhatni munkanélküli lesz, majd 2018-ban folytatja a turnéját. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne hallanánk az énekes felől, ma például egy fotósorozatból került elő kép róla, emellett a Dunkirk színfalai mögött készült fotókból is előkerült pár HQ minőségű darab, amiket már meg is nézhettek a galériában. A több, mint egy órás hogyan készült filmet [megnézhetitek itt].
    Harry egy interjúban a ruháiról is beszélt.

Azt hordom, amiben jól érzem magam. Nem igazán érzem úgy, hogy amúgy szakértője lennék ennek. Azt veszem fel, ami megtetszik és a színpadon mintha hozzáadna valamit a szórakozáshoz.

  • Niall és Liam emellett James Corden egyik videójában is részt vettek, az iHeartRadio Jingle Ball szüneteibe nézhetünk bele, természetesen kicsit poénosabb verzióban. Míg James egy homlokpuszival kíván jó éjszakát a már alvó Niallnek, addig Liam mackóként kezelve bújik hozzá a műsorvezetőhöz. A videót [ezen a linken] nézhetitek meg.
  • [Megjelent Louis Miss Youhoz készült klipje], mellette pedig nem túl jó minőségben, de két kép is előkerült egy fotósorozatból. A képeket eléritek a galériában.

DQhpiOIVAAECCP_.jpg DQiNi_EV4AA1MxK.jpg DQkhPgzUMAEJvQR.jpg DQtVC0MWsAAV8fl.jpg DQprffIXcAEcsw-.jpg DQkBHb8WsAAAUOM.jpg

Galéria linkek

FOTÓSOROZATOK > 2017 > HARRY #2

FOTÓSOROZATOK > 2017 > LOUIS #2

DECEMBER 7 – NIALL ÉS LIAM AZ MSG SZŐNYEGÉN

DECEMBER 9 – LIAM A CAPITAL JINGLE BALL SZŐNYEGÉN, LONDON

SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2017 > DUNKIRK: BEHIND THE SCENES FILM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük