One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Galéria galiba + Hírek

Tegnap felmerült egy kis gond a galériában, amit most is láthattok. Sajnos nem tudtam megoldani, a kis képek szórakoznak és vagy nem jelennek meg, vagy pedig valami mást mutatnak, mint amit kellene (lásd itt a főoldalon). Ennek ellenére a képek elérhetőek a galériában, tehát ha rámentek, láthatjátok a normális, valós fotókat.

Banda hírek

És akkor most jöjjenek a hírek – tegnap volt Apák Napja, Louis pedig kapott az alkalmon és kisfiával töltötte szabad perceit. Az énekes még instagramon is kiposztolt egy képet, amin elújságolja, mennyire hálás, hogy apa lehet. A tegnapi sétáról megtekinthettek pár képet a galériában!

Harryről most az a pletyka terjeng, hogy tegnapelőtt Londonban volt egy Coldplay koncert miatt, azonban képek nem kerültek elő, így valószínűleg kacsa a dolog. Niall viszont elhagyta Londont, tegnap Portugáliában látták a rajongók.

A bandához kapcsolódó hírek továbbá, hogy a banda megnyert két díjat is a tegnapi olasz MTV Díjátadón – Legjobb Rajongók és Legjobb Nemzetközi Banda kategóriákban győzedelmeskedtek.

Zayn hírek

Úgy tűnik Zayn benne lesz az új Szellemirtók filmben. Jobban mondva a hangja, ugyanis a film zenelistájára került fel a Mind of Mine-ban is felcsendülő wHo című dal. A hivatalos Soundtrack album Július 15-én kerül majd a boltok polcaira.

Valamint Zayn újra egy magazinnak adta magát, most a Paper Magazinnal készített fotósorozatot, amiről egyenlőre két kép, illetve egy montázs került elő. A magazin igyekezett a szexiségre terelni a hangsúlyt, remélhetőleg a többi kép is hamarosan napvilágot lát.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük