One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Galiba a forgatáson

Habár a Carpool Karaoke remek szórakozást nyújtott mindenkinek, a forgatásokon akadtak nehézségek, és bizony a fiúk is benne voltak a botrányban.

Rohanva menekült a stáb – beleértve a bandát is – a Carpool Karaoke forgatása közben. A Radar Online szerint illegálisan parkoltak, majd forgattak az Egyesült Államok Postájának parkolójában, és mikor rajtakapták őket, menekülésre invitálták lábaikat.

Épp feladni készültem egy karácsonyi képeslapot egy barátomnak, mikor egy nő szembesült a tömeggel, akik a mozgássérülteknek fenntartott helyre parkoltak le. Azt mondta, hogy “Hé! Nem kéne ezt csinálniuk, a mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolnak, amire szükségem lenne!” – mondta egy szemtanú.

Egy fiatalember, aki valószínűleg az egész producere volt arra kérte a hölgyet, hogy ne jelentse fel őket, el fognak menni. A nő erre a parkoló túloldalára tette le az autóját, majd a postai hivatalba ment, legyőzve a tényt, hogy szüksége lett volna az épület előtt lévő mozgássérültek helyére.

Mikor a hölgy kijött, ők még mindig ugyanott parkoltak, meg se mozdultak. A nő rájuk kiabált: “Nem hiszem el, hogy még mindig itt vannak! Ez illegális és megtagadják a mozgássérülteknek, hogy a parkoló jobb oldalára álljanak!” A nő elkezdett fotókat készíteni, ekkor a tömeg futásnak eredt. A kocsi elhajtott, a kocsin kívüli embercsoport pedig gyorsan szétszéledt.

A kocsiban Liam és Louis nem tartózkodtak az eset bekövetkeztésekor, így nekik is lábbal kellett elhagyniuk a helyszínt. A képek alapján a srácok éppen a No Control koreográfiát vették fel.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük