One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
“Galiba” a reptéren

Niall hétfőn hagyta el Los Angeles városát és ment Melbourne-be, hogy részt vegyen az ausztrál Tenisz-bajnokság megnyitóján. Helyét a lesifotósok és rajongók legnagyobb örömére Harry vette át, aki tegnap este érkezett meg Hollywood otthonába.

A járatról boldogan szállt le a tehetséges énekes, ám már morcosan szállt be az autójába. A tömeg – mely paparazzókból és Directionerekből állt – letámadta Stylest, az énekes szinte mozdulni sem tudott. Segítségére Kristen Stewart testőre volt, akivel együtt végül sikerült megtalálniuk a fekete kocsit.

A riporterek főként Kendallról és a banda felbomlásáról kérdezősködtek, Harry viszont csak az autóját próbálta megtalálni a sok ember között. Hiába kereste, nem sikerült rábukkanni, így visszament a reptérre és üzent egy fuvarért, látszólag a mosolygós énje már messze nem tartózkodott Los Angelesben.

Az énekes elméletileg meghívást kapott Jeff Azoff szülinapjára, mely nagyon közel van Harry szülinapjához, és nem ez lenne az első alkalom, hogy együtt ünneplik meg a csodás napokat. Az is lehet, hogy Louis barátnőjét, Danielle Campbell-t is megtiszteli jelenlétével egy kisebb összejövetelen, hiszen a színésznő harmincadikán lesz 21 éves.

   

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Január 20 – Harry az LAX reptéren, LA

Videók

Harry elhagyja az LAX repteret

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük