One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Good Morning America

A srácok tegnap szerepeltek a műsorban, Niall ismét szemüvegben mutatkozott és egy rövid interjú után énekeltek is a srácok az új lemezükről.

Sok minden kiderült a tegnapi GMA műsorból, például az, hogy Harry szerint érdekes és vicces volt nézni a rajongók reakcióját a DMD kiadásánál, ahogy mindenki mondta, hogy “Uram Isten, elaludtam!”

Elmondták, hogy Liam kedvenc dala a valaha megjelent dalok közül a History, Louis viszont legszívesebben a már több éves She’s Not Afraid-t énekli el közönség előtt. Harry a Drag Me Down-t, míg Niall a Story of My Life-t kedveli a legjobban.

Niall szemüvege is szóba került, Harry elmondta véleményét, szerinte Niall így nagyon jóképű. Lehet, hogy szemüvegben marad az énekes?

Egy rajongó is szóba került, egy lány, akit a srácok mindig látnak a koncertjeiken, igazi rajongó, és elmondták, hogy köszönik a támogatást. Harry emellett azt is elmondta, hogy már befejezte a karácsonyi bevásárlást, hozzátette, már nagyon várja az ünnepeket. Louis meglepődött ezen, sőt, kommentelte is a dolgot:

“Kimozdultál és elmentél vásárolni egyedül?!”

Louis a beszólogatás mellett azonban a kedélyeket is lenyugtatta, elmondta, hogy a szünet pontosan újévkor kezdődik, addig a rajongóknak nem kell tartaniuk attól, hogy nem lesznek elérhetőek a fiúk.

A beszélgetés után a fiúk előadták a Perfect, a Love You Goodbye, DMD és History dalokat, majd távoztak az ABC stúdiójából, amiről szintén került elő pár fotó.

   

Galéria linkek

» PERFORMANCES / FELLÉPÉSEK > 2015 > NOVEMBER 17 – GOOD MORNING AMERICA
» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > NOVEMBER 17 – FIÚK ELHAGYJÁK AZ ABC STÚDIÓT, LA

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük