One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
GQ Magazin interjú

Zayn ismét kamera elé állt egy csinos kis fotósorozathoz, valamint interjúra is hajlandó volt a GQ magazinnal.

Maga az interjú is érdekes körülmények között zajlott, éjfélkor egy tengerparti kunyhóban, ahol még áram, fűtés és rendes padló-burkolat sem volt. Zayn mégis jó hangulatban lépett be a kis térségbe, egyből egy poénnal indítva az egészet.

“Milyen romantikus!” – mondta, miközben a gyertyafény megvilágította borostás állkapcsát, felsőtestén egy barna, hasított báránybőrkabát ékeskedett. Az ő szavaival élve, brutálul nézett ki.

“Arról van szó, hogy boldog vagyok, ha egy kicsit csenevészen nézek ki.” – vallotta a stílusáról, ami több ezer dollár designer cuccokból tevődik össze – “Nemrég tetszett meg a rock stílusú ruházat – nagy csizmák, szűk farmerek, sötét pólók és gyűrűk. Maga a csenevész érzés.”

Zaynhez jelenleg két dolog köthető a divatiparban. Az első a Great Upscale Merch Revival hozzájárulása, mely a pakisztáni gyökereivel átitatott pólókat árulja, a másik pedig az Iron Maiden ihlette öltözete.

Legújabb projektje azonban a lábbelikre irányul, Imádja a motoros csizmákat, olyannyira, hogy felkérte az olasz designert,  Giuseppe Zanottit, hogy készítsen neki egy párat.

“A stílus nem fél a merész dolgoktól, vagy attól, hogy elmondja, amit el kell mondanod. Úgy érzem Giuseppe megtette ezt a kollekciójával és ugyanezt próbálom tenni én is a zenémmel. Valahogy így működik.”

Természetesen arra is rákérdeztek, hogy Zaynnek mi lesz a következő lépése, az énekes pedig örömmel és őszintén felelt rá.

“Jelenleg nagyon… meg vagyok áldva Isten által vagy akárki által, a sors vagy bármi, szóval… sok ajánlatot kapunk jelenleg a divattal kapcsolatban. És remélhetőleg mindegyiknek a részese leszek majd. Folyamatosan szeretnék jelen lenni, mert úgy érzem nagyon erősen köthető a zene, a kép és a divat egymáshoz, hiszen ezek valahogy egy dologhoz kapcsolódnak. Szóval valahogy benne leszek, azt hiszem.”    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük