One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Greg és Niall rossz viszonyban vannak?

A Horan fivérek között most nincs minden rendben, és sajnos úgy tűnik, már nem csak pletykáról van szó. Hetekkel ezelőtt egy kép került elő, melyen egy beszélgetést olvashatunk, és kiderül belőle, hogy Greg 3-ra értékeli a kapcsolatát Niallel 1-10 skálán.

Akkor úgy tűnt, hogy ez csak egy szerkesztett kép, sokan felkeresték az idősebb testvért az üggyel kapcsolatban, végül Greg megelégelte és olyat írt ki Twitterre, amiből le lehet következtetni, tényleg van egy kis gond a paradicsomban.

Bárcsak halott lennék, olyan egyszerű lenne, mint amennyire az élet nem képes az lenni. – kezdte, majd rá tizenöt percre bővebb magyarázatot is adott – 2010. Novembere óta elutasítást kapok Nialltől, és minden támogatás, amit nyújtottam neki lepattogtak az évek során, ez az igazság, bye.

A rajongók egy órán át nézhették a bejegyzéseket, mielőtt Greg törölte volna azokat a hírmegosztó-portálról, azonban így értelmet nyerne az, hogy Niall miért nincs otthon, mikor egész végig azt várta, mikor térhet már haza. Hogy megoldódnak-e a problémák és meddig tart a testvéri civakodás, az egyenlőre rejtély, reméljük hamar túljutnak ezen a kis bukkanón.

UPDATE

Srácok, kérlek ne aggódjatok miattam, szeretem Niallt, egyáltalán semmi rossz sincs közöttünk. Nagyon szeretem Niallt, nagyon büszke vagyok rá, és semmi sem törheti meg a tényt, hogy testvérek vagyunk. – írta ki Greg tíz perce.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük