One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Gyászol a Tomlinson család

Sajnálatos dolog történt a Tomlinson családban, Louis, Lotti, Fizzy, Phoebe, Daisy, Ernest és Doris December 7.-én elvesztették édesanyjukat, Johannat. Johanna 1973. Március 25.-én született és teljes életet élt, leukémiás betegsége miatt azonban csak eddig élvezhette családja társaságát. Részvétét Liam, Niall, Louise Teasdale, Simon Cowell, sőt, még Zayn is kinyilvánította, akik az utóbbi időben elég rossz viszonyban álltak egymással.

Szeretlek tesó! Minden családtagodért imádkozom! Büszke vagyok az erőtökért, és biztos vagyok benne, hogy az anyukátok is! x – írta a Mind of Mine énekese Twitteren.

Liam a következőket mondta: Louis, annyira bánt, ami történt veled tesó, a szívem érted fáj, csak tudd, hogy ugyanúgy szeretlek millió mérfölddel arrébb, mint melletted. Mindig itt vagyok neked, történjék bármi, ahogy te is ott voltál nekem.
A gondolataim és imáim veled és a családoddal vannak ebben a szörnyű időszakban, nem merem elképzelni min mehetsz keresztül. Nyugodj békében Johanna, örökké gondolni fogok rád!

Louis ma azt is bejelentette, hogy holnap fel fog lépni az X-faktorban legújabb dalával, ami édesanyjának fog szólni. A dal címe Just Hold On!, magyarul Csak tarts ki! A dalban Steve Aoki segédkezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük