One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Gyerekek reakciói a DMD-re

Azt már tudjuk, hogy a tinédzserek és fiatalok mennyire odavannak a One Direction legújabb slágeréért, de mi a helyzet a gyerekekkel? Most megtudhatod!

Fine Brothers Entertainment egyik megszokott heti videója, hogy gyerekek reakcióit veszik fel egy adott klippel kapcsolatban. A szabály annyi, hogy fiúkat-lányokat, hat éveseket, vagy akár tizenhárom életévet betöltő gyerekeket ültetnek a laptop elé, és életükben először végig kell nézniük egy adott videót, reakcióikat pedig kamerával felveszik. A múlt heti kiválasztott klip a Drag Me Down lett, és a vélemények eléggé megosztottak voltak. Akadt olyan lány, aki sikítva kirohant a szobából, volt azonban olyan is, aki csak intette a fejét, hogy ez valami borzalmas. A fiúk többsége eleinte undorodva nézte a videót, majd lassan megtetszett nekik a szám, és kifejezetten örültek a robotokkal felvett jeleneteknél. Sőt, akadt olyan, aki Zayn-t is megemlítette. Volt egy kislány, akinek egy gondja volt, hogy folyton ugyanazokat a szavakat ismételték és sablonos lett az egész, míg egy másik nem értette, hogy egy banda mit keresne az űrben!
A klip után feltettek a gyerekeknek néhány kérdést, köztük olyanokat, hogy szerintük a 1D még mindig olyan híres-e, mint régen, együtt fognak-e maradni (7-4 arányban szavaztak a felbomlás mellett), és a dallal kapcsolatban is akadtak érdeklődések. A videó maga nagyon érdekes, ha van egy kis időd, mindenképp nézd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük