One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hamarosan jön Liam dala!

Az énekes ma elindította szóló karrierjét, legalább is úgy döntött, Ő is rivaldafénybe lép és követi Niall barátja példáját. A Capitol Records, Liam választott lemezcége, ma reggel jelentette be, új csillaguk hamarosan egy slágerrel rukkol elő – nem mondták pontosan mikor, de hamarosan.

Több, mint biztos vagyok abban, hogy a lehető legjobb csapatot szedtük össze a Capitol UK cégnél ahhoz, hogy elindítsuk és egyengessük Liam szóló karrierjét. – mondta Simon Oliveira, a cég menedzsere, aki olyanokkal dolgozott már együtt, mint Drake, Nicki Minaj, Lil Wayne, The Weeknd, Ariana Grande és Lorde.

Az alapító és vezériazgató, Monte Lipman a következőket mondta:

Azzal, hogy a legsikeresebb banda tagja már lassan 10 éve, Liamnek óriási lehetősége van, hogy még nagyobb hatást gyakoroljon a pop kultúrára. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy Liam úgy döntött, csatlakozik a Republik Recordshoz, és rendkívül magas elvárásaink vannak a szóló karrierjét illetően.

Míg Liam lassan beindítja eddig dédelgetett terveit, addig Niall első szóló dalával, a This Townnal hódít világszerte és ma elkezdte felvenni az albumot is. Harry annak ellenére, hogy elvileg lemezszerződést kötött a Columbia Records-val, a zenét félretéve inkább a filmiparban gondolkodik, Louis pedig a reflektorfény helyett a pártfogolást választotta és hamarosan első lánycsapatát indítja útjára majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük