One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry a Parlamentben

Harry tegnap a House of Lords, a brit Parlament második legfontosabb épületében volt, Robert Winston Professzor hívta el az énekest. Kapcsolat kettejük között az, hogy Robert fia, Ben, együtt dolgozott a bandával még annak idején.

Harry végignézte az aznapi ülést, ahol az éppen aktuális ötletet hozták fel a politikusok az EU kilépés után, valamint vita is volt a népszavazást illetően.
Később az egyik szóvivő így nyilatkozott az ITV News-nak:

“Az én elméletem azonban az, hogy Ő (Harry) a kezdetek óta benne van a kétnapos Brexit vitának és annak következményeinek.” – viccelődött – “Tisztán hallotta hogy a kormánynak nincs út (amin haladhatna)”

Baroness Angela Smith, a munkaügyi vezető a Parlamentben azt is elárulta, hogy Harry őt is meglátogatta egy beszélgetés erejéig és sokakat féltékennyé tette ezzel.

“Azt kell, hogy mondjam, hogy jó, igen megkapó fiatalember, nagyon kedves és beszélgettem is vele egy keveset. Egy kicsit idősebb vagyok a legtöbb Harry Styles rajongónál az irodámban és nem hiszem, hogy valaha megbocsátanak nekem ezért.

Az a vicc jár-kel, hogy szükségünk van a One Directionre, mert Nincs Irány Brexiten.” – nevetett

Styles jelenleg az utolsó híresség, aki meglátogatta a Parlamentet, előző hétben Keanu Reeves tért be a nemes épületbe. Harryt maga Winston kísérte végig, megmutatta neki a Parlamentet, Harry pedig egy aláírást is adott az egyik rajongónak, aki ügyintézni ment be a hivatalba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük