One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry az egyik legstílusosabb férfi

Már meg sem lepődünk a címen, hiszen Harry Edward Styles 2013 óta sorban kapja a dicséreteket a stílusa miatt, és sokan találónak találják emiatt a vezetéknevét is. Való igaz, hogy Harry különleges és néha már érdekes darabokban jelenik meg a rendezvényeken, partikon és az utcán, a szünetre való tekintettel azonban idén nem nagyon láthattuk őt a megszokott ruháiban. 2016-ban most először említik az énekest a divatiparban, a GQ magazin tette bele a A világ 10 legstílusosabb férfija listájára a tegnapi nap folyamán.

A minták hercege

Untitled-1

Hogy ez a stílus működjön, ajánlatos fekete, szűk farmert felvenni – látod, hogy Harry hogyan hordja őket minden egyes képen? A Hawaii pólónak talán felcsavarhatná az ujját. Sétálj ki a házból egy kócos hajjal, pár tetoválással és nagymenős kisugárzással (nem tudsz menőnek kinézni, ha hawaii inget hordasz rövid gatyával! Ez a kombináció azt ordítja, hogy német turista vagy!). Az ideális ing két vagy három színű és a minta mulatságos, de nem nevetséges. A pálmafák menők! A pálmafák flamingókkal már kevésbé. – mondta Jim Moore, a GQ kreatív igazgatója, aki A minták hercegévé koronázta az énekest.

Harry egyébként nem csak a divatban és a zenében állja meg a helyét, már a Dunkirk plakátok is kikerültek az utcára, a 2017. júniusában debütáló filmet nyáron kezdik el forgatni, a plakátok szerint pedig Harry Styles is a főszereplők között van. Erről már korábban is esett szó, azonban egyre biztosabb ez az állítás. Kérdés már csak az, hogy mennyire fog jól állni Harrynek a fegyver mikrofon helyett ebben a háborús drámában?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük