One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry az SNL műsorban

Bár interjúra nem került sor a műsor folyamán, az énekes két dalt is előadott, illetve Mick Jagger utánzása mellett ismét egy katona bőrébe bújt pár perc erejéig.

Sok minden történt az éjszaka folyamán, Harry a Jimmy Kimmel – Saturday Night Live Show vendége volt New Yorkban, ahol már tegnapelőtt elkezdték a próbákat, most már tudjuk, miért. A műsorban az énekes előadta első slágerét, a Sign of the Times-t, valamint a hamarosan slágerként emlegető Ever Since New York c. dalt, aminek [angol és magyar dalszövegét ezen a linken éritek el]. Bár a fellépések remekül sikerültek, az énekes eléggé csalódottnak érezte magát, látszott rajta, hogy nem elégedett a teljesítményével. A fellépések mellett két jelenet is lejátszásra került, az egyikben Harry egy rabkatonát, míg a másikban magát Mick Jaggert alakítja, mindkettőt elérhetitek már magyar felirattal az oldal videógalériájában! A műsorról készült képeket az oldal galériájában éritek el!

Illetve meg kell említeni, hogy a kezdés előtt Jimmy és Harry a Make a Wish alapítvány pár tagját látták vendégül a színfalak mögött, ahol a gyerekek találkozhattak a kedvencükkel, erről is készült pár fotó.

 C9gyVRKVoAAzKl3.jpg C9g9yeqVwAAmDy4.jpg C9gdb6iVoAUHqsP.jpg C9gzTmWUQAA1m3F.jpg C9hHA6ZVoAA8oSu.jpg

FOTÓSOROZATOK > 2017 > SNL FOTÓSOROZAT (HARRY)
TELEVÍZIÓ > 2017 > ÁPRILIS 15 – HARRY A SATURDAY NIGHT LIVE MŰSORÁBAN, NEW YORK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük