One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry büszkévé tette Holmes Chapelt

Harry szülővárosa büszkén emlegeti az énekes nevét, most azonban megmutatta, mennyire fontos számára az a hely, ahol édesanyja életet adott neki, illetve azok az emberek, akik ott élnek.

Bizonyára mindenki tud a nem rég történt manchesteri katasztrófáról, ami Ariana Grande koncertje után történt az arénában, a rengeteg sérült mellett pedig 22 áldozatot is követelt. A súlyos eset után az énekesnő összeroppant, az énekesek pedig szívszorító üzenetekben mondták el, mennyire együtt tudnak érezni kollégájukkal.

Harry mégis úgy érezte, szó, gyász és csend ide nem elég, ezért amikor megtudta, hogy egy Holmes Chapelben született és jelenleg is ott élő kislány is a sérültek között van, felhívta a Manchester Gyermekkórházat és felvette Freyával a kapcsolatot. 

Freya súlyos sérülésekkel került kórházba, azonban már mosollyal és egy puszival tudja köszönteni édesapját, amikor megérkezik hozzá. Freya apja azonban kevésbé boldog, gyötrődik a történtek miatt. Amikor megcsörgött a telefon és az apa felvette azt, Harry szólalt bele. A jelentés szerint azt kérte, hadd beszéljen a lányával, akinek ezek után azt mondta a telefonba, hogy nagyon szereti. A lány szintén nagy rajongója az énekesnek, így hatalmas boldogságot hozott a kislánynak, ezzel az apukának is.

A kórházban maga az angol királynő is megjelent egy látogatás erejéig, Ariana pedig állja a sérültek és a temetések költségeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük