One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry & Direction project

Harry egy beteg rajongót ajándékozott meg egy nyaklánccal, míg a Directionerek nagy projectbe kezdtek – megint.

A Rays of Sunshine keretein belül találkozott egy fiatal lány az énekessel, akinek súlyos betegsége alakult ki és nehéz éven van túl. Harry úgy gondolta, hogy meglepi ezt a lányt és a RoS fellépés után a színfalak mögé invitálták a rajongót, akinek személyesen adta át Harry az ajándékát – egy gyémánt szív medállal ellátott fehér arany nyakláncot, ami átváltva 171.000 Ft értékben mozog.
A lány nagyon meghatódott a gesztustól, közös képet és nyakláncot is kapott, amikről képeket is rakott fel az internetre.

CQosxtIVAAA9_T6CQosxtJUEAAf2kmCQosxulUwAAnxqC

De nem csak Harry tervezgetett, a rajongók is nagy fába vágták a fejszéjüket – elhatározták, hogy a banda ötödik albuma is #1 lesz, és mindent megtesznek, hogy ez az elképzelés megvalósuljon.

38 nap van még hátra az új album kiadásáig, és a Directionerek a kezükbe vették az irányítást, hogy a Bieber fanok ne tudják megtörni a 1D #1 albumok listáját. Már nem egyszer fordult elő, hogy a rajongók projekttel elértek valamit, elég csak a No Control esetét nézni, és már világtrend mindenhol a #1DMITAMPROMO hashtag is.

A projekt lényege a promotálás, annak a reklámnak a megléte, amit tudják, hogy a banda menedzsmentje nem fog biztosítani, valamint a szünetre való tekintettel a legsikeresebb One Direction album megteremtése a Made in the A.M. által.

A terv remek, a kivitelezés pedig csak a rajongókon múlik, így ha te is szeretnél benne részt venni, csak annyi a dolgod, hogy a közösségi portálokon az előbbi hashtaggel reklámozod az albumot, illetve az alábbi képet posztolod ki, akár többször is egy héten.

1444132352-mitam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük