One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry egy rajongóval duettezett

Az énekes ismét egy rákos rajongójának váltotta valóra álmát, amikor videócsetelni kezdett vele, ám senki se gondolta volna, hogy a beszélgetésből éneklés lesz – Harry amellett, hogy egy rövid kis dalt írt a mindössze O-ként becézgetett lánnyal, el is énekelte vele azt, illetve az If I Could Fly is felcsendült, O kedvenc dala a MITAM albumról.

Harry emellett tegnap London egyik mexikói éttermében is megjelent egy lánnyal/nővel, de nem tudni, ki volt vele.

Egyéb hírek: Louis és Steve Aoki múlt hónapban megcsinálták a manequin challenge-t, aminek lényege, hogy egy teljesen lefagyott világot mutatnak a nézőknek, holott a kamera azt mutatja, amit lát, effekt nélkül. A videó csak most került elő, amit ezen a linken meg is nézhettek.

Niall tegnap ismét a Jingle Ball színpadára állt, ezúttal Chicagóban, a színfalak mögött pedig pár rajongóval fotózkodott is. A képeket megtekinthetitek a galériában! Az énekessel interjú is készült és feltették neki azt a kérdést, hogy mit tenne, ha mostantól csak szólóban folytatná a zenélést, mire meglepődve kijelentette, nem gondolkodott még rajta, mert nem fordult meg a fejében, hogy nem bandában folytatja tovább, azonban élvezi a mostani pillanatait, így valószínűleg ugyanazt, mint most. Emellett a Tonight Showban való szereplése is napvilágot látott.


    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük