One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry felültette Nick Grimshawt

Az énekes nagyon jóban van a rádióssal, talán ennek köszönheti, hogy Nick még mindig szóba áll vele. Történt ugyanis, hogy Harry felültette a barátját, miután jól megbeszélték, találkoznak majd, ráadásként pedig kiderült az is, hogy Styles bocsánatot sem kért azért, hogy nem ment el.

Úgy volt, hogy belehallgatok a zenéjébe Vasárnap, kérdezte, hogy “Átmegyek hozzád Vasárnap, akarod hallani a dalt?” Igent mondtam és hozzátettem, hogy megkérem anyukámat, készítsen egy kis pecsenyét. Hogy eljött-e? Nem. Hogy anyukám készített-e krumplit libazsírral? Készített. Anya folyton kérdezte, hogy mikor jön Harry, én pedig csak annyit mondtam, hogy nem tudom.
Riporter: De legalább bocsánatot kért?
Nick: Igazából nem! 

Annak ellenére, hogy most hétvégén Nick Styles nélkül ebédelt, a kérdésre, miszerint szerinte milyen lesz majd Harry albuma, csak szépeket mondott.

Szerintem jó lesz. Jó ízlése van és jó zenéket szeret, szóval ez magától értetődő.

Nem jellemző Harryre, hogy ilyesmit csinál, lehet, hogy túlságosan belemerült a hamarosan megjelenő albumának munkálataiba? Mindenesetre az biztos, hogy ezek után az énekes kétszer meggondolja majd, mielőtt felülteni Nicket, hiszen másnap már mindenki erről fog beszélni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük