One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry ismét adakozott

Ruhatárát frissítette az énekes, a kidobásra szánt cuccokat pedig egy jótékonysági boltnak adta, remélve, hogy a rajongók így adakozni fognak majd.

Jótékonysági boltnak adta ruhatárának egy részét Harry Styles. A bolt lényege, hogy a befolyt összeget egy szervezetnek adják, illetve rászorulókhoz viszik a meg-nem-vett ruhadarabokat.

Azt mondta nekem, hogy sok ruhát odaadott a barátainak és családjának, ugyanakkor jótékonysági boltoknak is vitt cuccokat kukászsákokban, amik tele voltak designer ruhákkal. Harry tudja, hogy egy hihetetlen kiváltságos helyzetben van, és inkább adja olyan embereknek, akiknek szükségük van rá, mint hogy kidobja őket. – mesélte egy ismerős.

Az még érdekes, hogy Harry inkább az ingyen kapott márkás ruhákat adta tovább, amik sokat érnek, de az, hogy mifélékkel újította meg a szekrényét még nem tudni, ahogy a boltok pontos nevei sem hangoztak még el. Mindenesetre, akik találkoznak Londonban jótékonysági bolttal, mindenképp nézegessék a kirakatokat – lehet, hogy egy Harry Styles inggel kacérkodnak majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük