One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry ismét “csajozik”

Még a Hendall téma sem tisztázódott, de már másik lánnyal boronálták össze az énekest tegnap este. Harry barátja, Jeff Azoff szülinapi bulijára ment el, ahol Kendall Jenner is felbukkant, viszont szemtanúk szerint feldúltan hagyta el a szórakozóhelyet még jóval a parti vége előtt. Utóbbi tény igaz, azonban hogy tényleg dühös lett volna a modell, azt nem tudni.

Források és pletykák szerint Kendall zaklatottsága egy Pandora Lennard névre keresztelt stylist miatt született, aki Harryvel összemelegedett a közelmúltban. Még a szülinapi parti előtt látták, ahogy Styles és Lennard együtt töltik az éjjelt H házában, viszont ebben sok valóságalapot nem lát a rajongótábor.

Harry még nem szólt hozzá az esethez, ahogy Kendallel való kapcsolatáról sem nyilatkozott, így valószínűleg mindkét lánnyal csak a média szerint van együtt. Tegnap mellesleg Harry Lou, Lotti, Lux és Louis társaságát élvezte – legalább is Lou snapchatje erről árulkodott.

Mit gondoltok, szerintetek kamu a sztori, vagy Harry tényleg kinyitotta Pandora szelencéjét?

HIRDETÉS

Mivel sokan tesztek fel nekem kérdést e-mailen keresztül gondoltam egyszerűbb, ha egy helyre írtok, de mivel az ask.fm gonoszkodik és nem tudok regisztrálni csináltam az oldalnak egy aloldalt, ahol tudtok kérdezni! Még nem csinos, de majd kikupálom a hétvégén. Kérdezzetek bármiről, ha tudok, válaszolok! :) >KÉRDEZŐ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük