One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry ismét megmutatta jószívét

A Make a Wish alapítvány kereste fel az énekest a mai nap folyamán, hogy szánjon egy kis időt egy lányra, akinek nagy álma, hogy az énekessel találkozzon. Habár Harry nem tudta elintézni, hogy a rajongóhoz utazzon, interneten keresztül videóbeszélgetést kezdeményezett, majd pedig több, mint fél órán át beszélgetett a Venezuelában élő Andrea Casique-val.

A beszélgetés sok mindent tartalmazott, Harry még Andrea egyik barátnőjének is szánt pár szót, amiben Boldog Szülinapot kívánt neki, de például a tőle megszokott viccekkel is próbálta – sikerrel – jobb kedvre deríteni Andit. Kiderült az is, hogy Harry kedvenc tetoválása az édesanyja nevének kezdőbetűje, mert kicsi és jelentéssel bír.

Tudta, hogy honnan származom és mi a nevem, vagy tíz percig sírtam, elképesztő volt! – mesélte boldogan Andrea.

Miután a videócset megszakadt, az énekes Twitteren bekövette Andreát, ezzel valóra váltva a lány összes álmát. Harry jelenleg Los Angelesben tartózkodik, a mai napról pedig csak egy videó került elő, amiben a barátnőnek való üzenetet hallhatjuk, ezt megtekinthetitek a teljes cikkben!

Valamint megjelent Zaynről pár új kép az L’Uomo Vogue fotósorozatból, és készített párat a The New York Times-nak is, ezeket megtekinthetitek a galériában!

  CfivC3tUEAE_jtz.jpg CfivC4VUkAEvs9p.jpg tumblr_o59v3iExbX1rnntmfo3_r1_540.png

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük