One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry költözik & adományoz

Az énekes úgy döntött, hogy megszabadul londoni otthonától és egy újba költözik – viszont pár mackótól is búcsút intett ezzel és inkább eladományozta azokat.

£26000 értékben adományozott Harry Styles, mikor két hatalmas Teddy mackót ajándékozott a Tele – Bald is Beautiful kampányának.

Az elmúlt két évben fontos szerepet töltöttek be az otthonában ezek a nyolc láb magas plüssök, most viszont úgy döntött az énekes, hogy ezek a mackók nem mennek vele az új otthonába. Azt szerette volna, ha valami hasznos helyre kerülnek a játékok, ezért felvette a kapcsolatot Charlie Keannel, aki a kampányt szervezte és megvalósította. A kampány egy Megan Fletcher lány miatt indult, akinél Hodgkin-lymphomát diagnosztizáltak, és a megmozdulás célja a £20000 elérése volt, amit Harry adományával már túl is léptek £3000-val.

Nem ez az első, hogy Charlienak segítenek a One Direction tagjai, korábban is adtak pénzt a férfi kampányaira és szervezeteire.

“Harry azt akarta, hogy a mackók jó ügyet szolgáljanak, és mikor beszéltem neki a Bald is Beautiful kampányról, egyből teljes támogatást nyújtott nekem. A medvék eredetileg a londoni Harrodsból származnak, híres plüss-anyagból készültek a Steiff cég által és nagyon értékesek. Egyik mackó £14,000, míg a másik £12,000 ér. 

Harry a saját otthonába vette őket, ahol az elmúlt néhány évben voltak. Most eldöntötte, hogy elköltözik és nem szeretné ezeket a plüssöket magával vinni. Azt mondta nekem, ha a mackók segítenek majd adományt gyűjteni Megannek, akkor szívesen odaadja őket.” – mesélte Charlie a lapoknak.

A mackók sorsa árverésen dől majd el, a Dundee étteremben fogják árura bocsátani őket egy esemény keretében, ezzel is pénzt gyűjtve a kampánynak.

“Figyelembe véve azt, hogy a mackók a One Direction Harry-hez tartoztak, szerintem vonzani fogják majd a figyelmet. Nagyon izgatott vagyok mert reménykedem abban, hogy sok pénzt hoznak majd.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük